Jön a District 9 játék?

Jön a District 9 játék?

Az egyik legjobb sci-fi filmnek tartott District 9 rendezője egy teljesen új projekten dolgozik, itt van az Off The Grid első előzetese!

Megjelent a District 9 rendezője, Neill Blomkamp által írt és rendezett videójáték, az Off The Grid első sztori videója! A disztopikus jövőben játszódó cyberpunk battle royale első videójában megismerkedhetünk pár karakterrel, a világgal, és az általános hangvétellel.

A játékról egyelőre nem sokat tudunk. Az biztos, hogy 2023-ban szeretnék kiadni, valamint hogy egy battle royale stílusú cím lesz, ahol 150 játékos küzd egymás ellen PvP küldetések során, azonban rengeteg PvE elemmel is rendelkezik majd. Elméletileg az Off The Gridben hatalmas szabadságunk és ráhatásunk lesz a világra és a sztorira, amely a District 9 mellett a Neill Blomkamp melletti másik író, Richard K. Morgan Altered Carbon és Crysis világaira hasonlít majd.

Az Off The Griddel kapcsolatban röppentek fel rémhírek is, ugyanis egyes források szerint NFT-ket is tesznek a játékba. Bár a Gunzilla fejlesztői csapata megesküszik rá, hogy a kereskedelem opcionális lesz, és nem tesznek semmilyen előrehaladáshoz szükséges eszközt vagy feature-t paywall mögé, történt már olyan az elmúlt hónapokban vagy években, hogy mégis gondot jelentett az NFT-k jelenléte egyes játékokban.

Az Off The Grid viszont ígéretesnek tűnik – annak ellenére, hogy a kismilliomodik battle royale játék lesz a piacon – így aggodalomra egyelőre semmi okunk. Ha a játék csak fele olyan jó lesz, mint az első sztori videó, akkor egy elég jó FPS-t kapunk a District 9 rendezőjétől!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!