Itthon is elérhető az Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family!

Itthon is elérhető az Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family!

Az újonnan elérhető Friend & Family csomaggal minden hozzád közelállóval megoszthatod a Game Pass örömeit!

Február 22-től Magyarországon is elérhetővé vált az Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family csomag! Hazánk Írországhoz, Kolumbiához, Chiléhez, Izraelhez, Új-Zélandhoz, Dél-Afrikához és Svédországhoz csatlakozik a programban, amellyel egy kattintásra az egész családunk és baráti körünk számára elérhetővé válik az összes Game Passes játék és feature!

Az Xbox Game Pass Ultimate Friends & Familyvel egyszerre öten tudtok játszani több eszközön, külön profilokkal, a Game Pass kínálatában elérhető összes játékkal – ráadásul akár ugyan azzal a játékkal is egyidőben! A Game Passon jelenleg olyan népszerű címek vannak fent, mint a Mount and Blade II Bannerlord, a Fallout és a Halo széria, a Sea of Thieves, az Age of Empire II: Definitive Edition vagy a Warhammer 40000: Darktide!

A Warhammer 40000 Darktide tökéletes kikapcsolódás az egész családnak!

Persze ennek a Game Pass szintnek is vannak megkötései: az a négy személy akiket hozzáadunk az előfizetésünkhöz, muszáj, hogy egy országban éljenek velünk, emellett az Xbox All Access-szel rendelkező felhasználóknak nem lesz elérhető ez a szolgáltatás. Szerencsére a váltás nem nehéz, ugyanis az előző előfizetésünket értékarányosan át tudjuk vinni az Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family subscriptionünkbe.

Az Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family tökéletes alkalom lehetőséget kínál arra, hogy összehozzuk a családot és a barátokat, vagy olyanokat vonjunk be a gaming világába, akik eddig távol maradtak a videójátékoktól. Ne hagyjátók ki az Xbox legújabb ajánlatát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!