Jönnek a Rózsaszín Hölgyek!

Jönnek a Rózsaszín Hölgyek!

A legendás film előzménysorozata tavasztól streamelhető a SkyShowtime-on!

Február 14-én vált hazánkban is elérhetővé a legújabb streaming felület, a SkyShowtime! A Paramount kínálatát felsorakoztató felületen olyan filmeket nézhetünk meg bármikor, mint a Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun: Maverick vagy a Chris Pratt féle Jurassic World: Dominion. A sorozatok terén sem lehet panaszunk, hisz olyan sikeres projektet kerültek a SkyShowtime-ra, mint a Sylvester Stallone neve által fémjelzett Tulsa King, vagy az ezredforduló előtti magyar rendszert bemutató hazai produkció, a Besúgó.

Tavasztól pedig az Ez így nem okéból és a Crazy Ex-Girlfriendből ismert Marisa Davila és Cheyenne Isabel Wells főszereplésével induló Grease: Rise of the Pink Ladies sorozatot is streamelhetitek a SkyShowtime-on. A Paramount Television Studios musicalsorozata az 1978-ban kiadott Grease története előtt négy évvel, 1954-ben játszódik, mielőtt a rock'n'roll és a T-Birds meghódította volna a Rydell High iskolát. A történet a hölgyeket, vagyis Jane-t (Marisa Davila), Oliviát (Cheyenne Isabel Wellst), Cynthiát (Ari Notartomaso) és Hazelt (Shanel Bailey) követi, akik a normákra fittyet hányva mernek szórakozni, ezzel felborítva a középiskola rendjét.

A sorozat írója és producere a Több, mint normálist és a Transparentet megalkotó Annabel Oakes, akit Marty Bowen és Wyck Godfrey, valamint Adam Fishbach segít majd, szintén vezető producerként. Mivel musicalről van szó, így a koreográfia is egy fontos elem, ezért Jamal Sims a felelős, a Rise of the Pink Ladies zenéjét pedig a Grammy-jelölt Justin Tranter szerezte.

A Grease: Rise of the Pink Ladiesnek egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, viszont tavasszal már biztos nézhető lesz a SkyShowtime-on, amelyre ha most fizettek elő, akkor örök időkre 1999 forintos havidíj helyett 999 forintért élvezhetitek a Paramount filmjeit és sorozatai!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!