Jön az első ESI Next Gen!

Jön az első ESI Next Gen!

Az Esports Insider és a University of Warwick egy még sosem látott e-sport konferenciát rendez március végén!

Hatalmas bejelentést tett az Esports Insider: a University of Warwickkal együttműködve megrendezik az ESI Next Gen nevű másfél napos konferenciát, amely az e-sporttal és a videójátékokkal kapcsolatos edukációt tűzte ki célul, és amelyre itt tudtok regisztrálni!

Az ESI Next Gent március 22 és 23 között rendezik meg a University of Warwick Esports Centre-ben, ahol az e-sport legnagyobb versenyszervezői, edukációs entitásai, médiaszereplői, csapatai, valamint az e-sport iránt érdeklődő egyetemek gyűlnek össze az Egyesült Királyságból és azon kívül is. A szerdai és csütörtöki napon öt előadást és két workshopot tartanak a szervezők, amelyek egyaránt érdekelhetik az iparág befektetőit, a tanítással foglalkozókat és a hallgatókat. Az eseményen résztvevők mélyebben beleláthatnak az e-sporttal kapcsolatos oktatásba is, amely egyre népszerűbb a UK-ben, ugyanis 14 intézmény 39 három éves képzést indított el az elmúlt évek során, amelyek az e-sporttal kapcsolatos értékest tudást adnak, például rendezvényszervezői, digitális marketing vagy edzői területeken.

A rendezvényre olyan előadókat hívtak meg, mint az EA Talent Acquisition Managere, Meg Daintith, a Ubisoft Leamington Operációs Managere, Phil Bale vagy a British Esports Oktatásért Felelős Igazgatója, Kalam Neale. Az e-sport iparból olyan rendezvényszervezők lesznek jelen, mint a PGL, a FaceIt, a BLAST vagy az ESL, olyan csapatok, mint a G2 Esports, az OG, a FunPlus Phoenix, a Ninjas in Pyjamas, a Royal Never Give Up vagy a Fnatic, míg a játékfejlesztőket és kiadókat többek között a Riot Games, a Hi-Rez Studios, a Ubisoft, az Electronic Arts és a Square Enix képviseli. Az ESI Next Gent az Esport1 mellett az Esports Coaching Academy, a Viperio, az NSE és a kiemeltként számon tartott IN4 Group támogatja. 

Jack Fenton, a University of Warwick E-sportért felelős Igazgatója azt mondta az ESI Next Genről, hogy egy hatalmas mérföldkő mind az egyetemnek: "(...) az ESI Next Gen egy izgalmas stratégiai cél volt mind nekünk, mind az Esports Insidernek. Tudom, hogy ez lesz az Esports Centre eddigi legnagyobb és legfontosabb eseménye, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy katalizátorként szolgálhatunk a kreatív és a digitális szektor számára. Alig várom hogy lássam az együttműködéseket, amelyek ezene a rendezvényen jönnek létre!"

Az ESI Next Gen egy igen ígéretes lehetőségnek tűnik az e-sport minden szereplője számára, remélhetőleg az Esports Insider és a University of Warwick nem utoljára rendezi meg az eseményt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!