Kiderült mikor tér vissza a Sárkányok háza folytatása a képernyőkre

Kiderült mikor tér vissza a Sárkányok háza folytatása a képernyőkre

Maga az HBO Max tartalomigazgatója erősítette meg a hírt.

A Sárkányok háza több, mint valószínű, hogy csak 2024-ben folytatódik. Ezt az információt az HBO és az HBO Max tartalomigazgatója, Casey Bloys osztotta meg a rajongókkal, és elmondása szerint 2024. nyarán lehet majd számítani a második szezonra, bár ennél pontosabb időpontot nem árult el. A Trónok harca előzménysorozatának idei munkálatai még csak most kezdődtek el, viszont a jó hír, hogy a Sárkányok háza második évadának forgatásai is hamarosan kezdetét veszik.

Bloys hozzátette, hogy a sorozat nem lesz ott a 2024-es Emmy esélyesei között (amelyre a listát 2024. május 31-ig véglegesítik), így valószínűleg tényleg csak 2024 nyarán várható a sorozat visszatérése.

Bloys tehát egyszerre csak egy Trónok harca-sorozatra koncentrál?

„Az én filozófiám szerint a jó forgatókönyv az első számú prioritás. Nem a mennyiségre akarok törekedni, hanem a minőségre. Olyan forgatókönyveket szeretnék feldolgozni, amelyek minket is izgalomba hoznak.

Emlékezzünk vissza, hogy a Trónok harca folytatásaként jött a Sárkányok háza, miközben rengeteg sorozatottal foglalkoztunk abban az időben, aztán leforgattunk egy pilotot, megírtunk egy csomó forgatókönyvet, és megkaptuk a Sárkányok házát. Ahhoz, hogy ezt megismételjük, ugyanannyi erőfeszítésre lesz szükség. Rengeteg dolgot kell kipróbálni és fejleszteni. Soha nem tudhatod, mi működik és mi nem. Szóval jelenleg is ezt tesszük. Nem vagyok ellene, hogy minél több showt készítsünk. Valószínűleg van egy felső határa annak, hogy mennyit akarnak a rajongók, de nyitott vagyok bármelyik ötletre, amíg tényleg jó forgatókönyvek készülnek és mi is igazán jól érezzük magunkat közben.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!