LoL: Megtöri a játékot az új Aurelion Sol egyik idegesítő hibája

LoL: Megtöri a játékot az új Aurelion Sol egyik idegesítő hibája

Ez tipikusan egy olyan hiba, ami nagyjából minden egymilliomodik mérkőzésen töri meg a játékot.

Megveregetheti a saját vállát a Riot Games csapata, ugyanis sikeresen átdolgozták Aurelion Solt. A reworkölt Csillagok kovácsa népszerűségi és győzelmi mutatói szárnyalásnak indultak rögtön a megjelenés után, kellett is egy gyors hotfix, hogy rendeződjenek a viszonyok az Idézők szurdokában. Jelenleg a galaxis méretű képességekkel rendelkező mágus a középső ösvényen vert sátrat, bár vannak olyanok, akik az alsó ösvényen is szép sikereket érnek el vele. Ami biztos, hogy mindenképp megéri legalább egyszer kipróbálni a régi-új hőst, csak igyekezzetek elkerülni az olyan mérkőzéseket, ahol Mordekaiser van az ellenfél csapatában.

Aurelion Sol + Mordekaiser + néhány összetevő = game-breaking bug

Önmagában Au Sol remekül működik. A LoL-t megtörő hibának az oka, hogy a programkód nem működik megfelelően, ha az alábbi forgatókönyv megvalósul.

  • Aurelion Sol rendelkezik az inventoryjában Liandry's Anguish mitikus tárggyal
  • Aurelion Sol elnyom egy Singularity képességet, ami megsebzi az ellenséges hőst
  • Mindeközben elviszi Au Solt a Halál birodalmába Mordekaiser (elnyomja a végső képességet)

Ha a fenti lépéseket a megfelelő sorrendben hajtja végre Au Sol, Mordekaiser és a kiszemelt célpont, akkor bekövetkezik a bug. Addig égeti a Liandry's Anguish passzívja a Singularityvel megsebzett célpontot, ameddig az meghal. 

A hibára többen felhívták a közösség figyelmét, de akkor fedezték fel igazán sokan, amikor Vandiril megoszotta ezt a YouTube csatornáján. Remélhetőleg minél hamarabb kijavítja ezt a problémát a Riot, hogy ne kelljen aggódni Morde csapattársainak akkor, ha az ellenfél Aurelion Solt választ. Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már Aurelion Sollal támogató szerepkörben?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.