Már tudjuk miről szól a Dark és az 1899 alkotóinak új horror sorozata

Már tudjuk miről szól a Dark és az 1899 alkotóinak új horror sorozata

A BOOM! Studios jelentette be, hogy a Netflix égisze alatt elkészítik az egyik díjnyertes képregénysorozat élőszereplős adaptációját.

A Netflix idén sem áll le és igyekszik kiszolgálni a horror rajongóit. Fel is kérték a Baran bo Adar és Jante Friese párost, akik korábban a méltán népszerű és 3 évadot megélt Darkot, valamint az egy évad után elkaszált 1899-et készítették, hogy a BOOM! Studios segítségével vigyék képernyőre a Something Is Killing the Children (Valami megöli a gyerekeket) című képregény élőszereplős változatát. A projekt egyben Adar és Friese duó első tévésorozata lesz a Netflixszel nemrég aláírt többéves átfogó szerződésük értelmében.

„Bo és Jante az elmúlt években két kiváló sorozatot hoztak tető alá. Nem is lehetnék izgatottabb, minthogy ők dolgozhatnak Erica Slaughter életre keltésén.” – mondta James Tynion IV, a Something is Killing the Children társalkotója/írója a közleményben.

A Tynion és a Werther Dell'Edera művész által közösen készített Valami megöli a gyerekeket képregény első számát a BOOM! Studios 2019 szeptemberében jelentette meg. Az eredetileg ötkötetes limitált sorozatnak meghirdetett Something Is Killing the Children a megjelenés után olyan népszerűvé vált és akkora rajongótáborra tett szert, hogy végül a folytatás mellett döntöttek az alkotók. Három évvel később a Something Is Killing the Children több Eisner-díjat nyert, köztük a 2022-es év legjobb folytatódó sorozatának járó díjat, miközben világszerte több, mint 2 millió példányt értékesítettek belőle.

A Something Is Killing the Children története nagy vonalakban:

„Amikor az Archer's Peakben a gyerekek nyomtalanul eltűnnek, minden reménytelennek tűnik. A legtöbb gyerek soha nem tér vissza, de akik mégis, szörnyű történeteket mesélnek az árnyékban élő, félelmetes lényekről. Az egyetlen reményük a fenyegetés megszüntetésére egy titokzatos idegen érkezése, aki hisz a gyerekeknek, és azt állítja, hogy ő is látja, amit ők. A neve Erica Slaughter. Szörnyeket öl. Ez minden, amit tesz és cipeli a súlyát, mert nincs más választása, meg kell tennie.”

Első hallásra ez egy amolyan Buffy, a vámpírok réme modern köntösben, de azért, ha belepillantunk a képregénybe, gyorsan kiderül, hogy ez jóval brutálisabb annál.

Egyelőre ennyit tudunk erről a projektről, így tehát az sem világos, hogy mikor láthatjuk majd először a Something Is Killing the Children sorozatot a streamingszolgáltató kínálatában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!