Rosario Dawson elkotyogta mikor nézhetjük az Ahsoka sorozatot a Disney+ oldalán

Rosario Dawson elkotyogta mikor nézhetjük az Ahsoka sorozatot a Disney+ oldalán

Rosario Dawson bújhatott Ahsoka Tano bőrébe, aki feltűnt korábban például már a The Mandalorianban is, a színésznő pedig végre utalást tett, hogy a saját sorozata mikor debütálhat a streamingplatformon.

Egyre-másra érkeznek az újdonságok a Star Wars franchise kapcsán és bár filmek terén egyelőre nincs nagy mozgolódás, sorozatok esetében annál több az új tartalom. Kezdjük ott, hogy a The Mandalorian nem kapott kaszát a harmadik évad után, és egy Ahsokára koncentráló széria is hamarosan tiszteletét teszi. Ebben a főszereplőt Rosario Dawnson alakítja, és alighanem egy izgalmas sztorit kapunk majd Anakin Skywalker egykori padawanjának életéből. Egyelőre sokkal többet nem tudni még az új sorozatról, viszont egyesek arról pletykálnak, hogy Thrawn nagyadmirális lesz Ahsoka főellensége. Ráadásul a premierről is meglehetősen keveset tudni, eddig mindössze annyit erősített meg a Lucasfilm, hogy valamikor 2023-ban várható az új Star Wars széria, de a stúdió eddig nem volt hajlandó konkrét információkat közölni.

Viszont az NBC News Today című műsorának nyilatkozva Dawson végre kitért az Ahsoka sorozat lehetséges megjelenési dátumára is. Persze nem bocsátkozott részletekbe, de megerősítette, hogy valószínűleg ősszel debütál majd a Disney+ csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: starwarsnewsnet.com

Kövess Minket!