Új trailert kaptunk a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez!

Új trailert kaptunk a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez!

Rengeteg új információt tudtunk meg a co-op lövöldéről a State of Play során!

A Sony február 23-án, magyar idő szerint este 10-kor tartotta meg az idei év első State of Play bemutatóját! A State of Playen rengeteg újdonságot mutattak be, többek között a PlayStation VR 2-t, egy új Baldur's Gate és Destiny 2 Lightfall trailert, az Új-Kaledónia által inspirált Tchia nevű játékot, valamint egy teljesen új előzetest a májustól játszható Suicide Squad: Kill the Justice League-ről!

Az új trailerben közelebbről megismerhetjük a négy kiadáskor is játszható karaktert, név szerint Harley Quinnt, King Sharkot, Deadshotot és Captain Boomerangot. A csapatban Harley a legmozgékonyabb, aki gyakorlatilag megállás nélkül kötélhintézik Grappling Hookjával, valamint a képességei is ezt a profilt erősítik. Bár King Shark ebben az iterációban nagyon tanult és kifinomult, a játékstílusa egyáltalán nem ezt tükrözni, inkább a nehéz fegyverek és a mértéktelen közelharci erő jellemzi. Captain Boomerang kölcsön vett egy kicsit legnagyobb ellenlábasának képességéből, ugyanis a Flash által használt Speed Force-szal felerősített bumerángjával pillanatokat alatt képes helyet változtatni, így ő a kvartett hit-n-run stílusú, sörétesekkel operáló tagja. Végül pedig a 2016-os Suicide Squad filmben Will Smith által megszemélyesített Deadshot a nehéztüzérség, ugyanis ő felel a mesterlövész-puskákért valamint a hasonló nagyobb kaliberű fegyverekért.

A videóban feltűnik még Flash és Diana hercegnő, azaz Wonder Woman is, a rövid interakciójukból pedig tisztává válik, hogy Brainiac megszállása egyáltalán nem tréfa. A játék fejlesztői a State of Play során még többet árultak el a Suicide Squad: Kill the Justice League-ről. Bár a singleplayer játékok kedvelőit sem hagyták figyelmen kívül, teljesen egyedül nem lehet megcsinálni a küldetéseket, ugyanis botokkal mindig feltölti a játék a lobbykat. Azonban a Rocksteady elmondása szerint a botok teljesen személyre szabhatók lesznek, valamint az AI is nagyon hasonlóan fog viselkedni a csapattársakhoz. Azt viszont ők sem tagadták, hogy a legjobb élményt akkor nyújtja az Arkham univerzumban játszódó FPS, hogyha többedmagunkkal próbáljuk megmenteni Metropolist.

A Suicide Squad: Kill the Justice League emellett rengeteg ismert DC-karaktert is bevon a sztoriba: természetesen ismét Amanda Waller hozza össze a csapatot, a Pingvintől tudjuk megvenni a fegyvereinket, Gizmo pedig a járműveinkért felel. A játékban többféle fegyverosztály lesz elérhető, amelyeket az összes karakter tud használni, és amelyek teljesen ingyenesen megszerezhetőek – a Rocksteady semmit nem rejt paywall mögé. A karaktereink kinézetét is kedvünkre alakíthatjuk, ugyanis az egyre több játékban alapfunkcióként szolgáló transmogolás az SSKJL-be is bekerül. Az igazi gyűjtők számára pedig elérhetővé tesznek egy Battle Passt, amely szigorúan kozmetikai elemeket tartalmaz majd.

Összességében a Suicide Squad: Kill the Justice League egy elég jó, pörgős és színes lövöldének ígérkezik. A játék idén május 26-án jelenik meg a legtöbb platformra, ne maradjatok le Superman levadászásáról!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!