Call of Duty: Itt a legjobb MW2 M4 loadout!

Call of Duty: Itt a legjobb MW2 M4 loadout!

A legelső játszható fegyver, mégis az egyik legerősebb – így tedd még erősebbé!

Február 13-án végre megjelent a várva várt Ranked mód a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben! Sajnálatos módon viszont a rangsorolt módban nem használható az összes fegyver, köztük az M4 sem – azonban ez nem jelenti azt, hogy ne hozhatnánk belőle ki a maximumot, ezzel a loadouttal pedig gyerekjáték lesz a lobby legjobb fragelőjévé válni!

A második szezon rengeteg változtatást hozott az Assault Rifle-ök osztályába, és bár az M4-et kevésbé érintették ezek az erősítések, az attachmentekkel kapcsolatban azért volt változás, valamint új tartozékokat is adott ki az Infinity Ward. Ezzel együtt nem véletlenül került restricted listára a puska, ugyanis a játék kezdete óta az egyik legstabilabb AR volt. De pontosan mire van szükség ahhoz, hogy még magasabb fokozatba kapcsoljunk az M4-gyel?

A legjobb M4 Loadout:

Barrel: Tempus Hightower 20"

Underbarrel: Phase-3 Grip

Töltények: 5.56 High Velocity

Tus: Tempus P80 Strike Shock

Rear Grip: XTEN Grip

Ezzel az összeállítással az M4 jóval kevésbé fog rángatni hosszabb tüzelésnél, valamint a damage range is jóval nagyobb lesz, mint alapesetben, vagy más összeállítással. Az Assault Rifle játékosoknak talán ez a két legfontosabb aspektus, amikor betérnek a Gunsmith-hez: minél pontosabba, minél messzebbről kiszedni az ellenfelet, de azért több lövésből, mint egy mesterlövész puskával. Az XTEN Grippel még a mobilitásunkat is megtoljuk kicsit, tehát a Sprint-to-Fire és az ADS speed is jobb lesz, hogy azért ne legyünk teljesen védtelen közelharcban, amikor SMG játékosokkal találkozunk.

Ha pedig nincs meg a játék, akkor sincs gond, ugyanis az Esport1 ClipRace nyereménye egy Call of Duty: Modern Warfare 2!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc Assault Rifle-ötök?