Ezekkel az új chatparancsokkal bővült a League of Legends

Ezekkel az új chatparancsokkal bővült a League of Legends

Az új chatparancsokat akkor érdemes használni, ha szeretnél kizárólag a játékra koncentrálni.

A 13.4-es League of Legends-frissítés rengeteg változtatással érkezett meg csütörtök hajnalban. Húsz hős kapott kisebb-nagyobb módosításokat, hozzányúltak a támogatók által választott kezdőtárgyakhoz, sőt az egyik legnépszerűbb rúnát is gyengítették. Emellett bevezettek két teljesen új chatparancsot, amelyek tovább formálhatják a helyes irányba a hangulatot és a kommunikációt az Idézők szurdokában és az Ordító szakadékban. A Riot célja, hogy olyan biztonságos és élvezhető környezet alakuljon ki minden mérkőzésen, amelyben az idézők jól érzik magukat, a szórakozás kerül előtérbe.

Melyik az a két új parancs, amely használható a játékon belüli csevegésben?

Az alábbi magyarázatot fűzte a rioterek csapata az új commandokhoz.

„Az önnémítási és az elnémítási funkcióhoz új parancsok érhetők el a játékban. Azt tapasztaltuk, hogy a játékosok a szabálysértő csevegés automatikus észlelését és az elnémítási funkciót aknázták ki az önnémításhoz, de ez a rendszer nem erre szolgál. Mivel a játékosoknak igényük van egy ilyen funkcióra, biztosítjuk annak lehetőségét, hogy sértő kifejezések alkalmazása nélkül némíthassák el magukat. ”

/muteself

Az első parancs megakadályoz téged abban, hogy a továbbiakban írj a chatre. A többiek értesítést kapnak arról, hogy némítottad önmagad.

/deafen

A második új parancs megakadályoz téged abban, hogy használd a chatet. Ez azt jelenti, hogy sem írni nem tudsz a csevegésbe, valamint nem is látod azt, amit a többiek írnak. Ebben az esetben is kiderül a többi játékos számára, hogy elnémítottad a chatet.

Magyarul /önnémítás és /elnémítás néven futnak ezek az utasítások, azonban egyelőre még nem működnek ezen a nyelven. A másik probléma, hogy a /help nem dobja ki ezeket az új parancsokat. Remélhetőleg mindkét területen eszközöl majd javításokat a Riot, így mindenki élvezheti az új némításokat, ahogy azoknak ténylegesen működnie kell.

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.