LoL: Így térhetne vissza az egyik rég elfeledett pálya

LoL: Így térhetne vissza az egyik rég elfeledett pálya

Idén biztosan érkezik a Skarner átdolgozás, ennek apropóján igazán kedveskedhetne az idézőknek a Riot Games oly módon, hogy visszahozza az egyik rég elfeledett pályát.

Idézők szurdoka és Ordító szakadék. Jelenleg ez a két pálya érhető el a League of Legendsben, azonban nem volt mindig ez így. A Riot Games nemrég bejelentette, hogy régi-új játékmódokkal kedveskedik 2023-ban az idézőknek, amely akár egy rég látott térkép visszatérésének is megalapozhat. Az egész elmélkedés és találgatás mozgatórugója a Skarner VGU, avagy a népszerűségi listák alján kullogó skorpió teljes átdolgozása.

Mikor érkezik a Skarner rework?

Ez egy kiváló kérdés, amit még a fejlesztők sem tudnak megválaszolni. Ami biztos, hogy idén Milio supportként, Naafiri midesként csatlakozik a játszható hősök táborához. Hogy a VGU-ban (visual gameplay update) részesített dzsungeles az új hősök után, esetleg a kettő között mászik-e elő rejtekhelyéről, az még nem eldöntetett. Ami aggodalomra adhat okot, hogy nagyon kevés konkrét információt oszt meg a Riot erről a projektről, amelyből következtetni lehet arra, hogy még messze vannak a kitűzött céltól.

Melyik térkép térhetne vissza a Skarner rework élesítésével?

A szemfülesebbek bizonyára kitalálták már, hogy a Crystal Scarról van szó. Ez volt az a pálya, amely alapjául szolgált a Dominion, Ascension (Felemelkedés) és Definitely Not Dominion játékmódoknak. A Dominion lényege nem volt más, mint különböző (5 darab) pont elfoglalása, azok feletti uralom megtartása. Amelyik csapat birtokában több pont volt, az elkezdte csökkenteni az ellenfél Nexusának életerejét 500-ról 0-ra. Egy nagyon pörgős, kifejezetten szórakoztató mód volt ez, amely 2016. február 22-én távozott a kliensből.

Skarner Crystal Scar mellett ébredt fel, az eredettörténete alapján egyike azoknak a hősöknek, akik kapcsolódnak Runeterra ezen területéhez. A Shurima szigetén található területet minden erejével védte a skorpió, azonban egyedül nem volt elég a Brackern-támadáso ellen. Hiába igyekezett a hős felbéreszteni az alvó társait, nem járt sikerrel. Remélhetőleg a Riot sikerrel jár majd, így egy olyan reworkölt Skarner csatlakozhat a küzdelmekhez az Idézők szurdokában, aki megfelel a modern League of Legends követelményeinek. A Volibear, Dr. Mundo és Udyr átdolgozások remekül sikerülhet, így mindenképp lehet bízni a fejlesztők sikerében.

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Crystal Scar pályán?