CoD: A játékosoknak elege van az XP-farmolókból

CoD: A játékosoknak elege van az XP-farmolókból

A játékosok a fejlesztőket hibáztatják a probléma miatt – egyébként joggal.

Durva probléma lépett fel a Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer egyik játékmódjában, ami miatt fortyog a közösség: az MWII Infected lobbyjait rengeteg játékos arra használja, hogy AFK farmoljon, ezzel rontva a többiek játékélményét.

Az AFK farmolás egy olyan jelenség a multiplayer videójátékokban, amelyet a legtöbben már akarva-akaratlanul, de elfogadtak, azonban sosem nézték jó szemmel, főleg, hogyha az egyes meccsek többi résztvevője számára élvezhetetlenné tette a játékot. Eddig a CoD nagyjából biztonságban volt az AFK farmolóktól, ugyanis a játékban legalább a pontra rá kellett feküdni ahhoz, hogy XP-t kapjunk. Az Infected módban viszont nincs szükség erre, ugyanis szó szerint körbe-körbe rohangálással is lehet tapasztalati pontot kapni, így grindolni a Battle Passt.

This is getting out of hand honestly...
by u/ViperSWE in ModernWarfareII

A probléma persze nem született volna meg akkor, hogyha az Infinity Ward könnyebben teljesíthető Passt adott volna ki a Season 2 elején. A Tokenek farmolására is külön módszereket talált ki a közösség, a rengeteg szükséges XP-t pedig a fenti videón látható módokon szerzik meg azok az Operátorok, akiknek nincs türelmük napi 10-20 meccset játszani, hogy belátható időn belül megszerezzék a Battle Passba rejtett összes tartalmat. A probléma viszont könnyedén megoldható, hisz az IW-nek két lehetősége is van: vagy megszüntetik az Infected mód passzív-XP problémáját, vagy lejjebb viszik a Battle Pass szintjeihez szükséges XP-t. Azonban a közösség felhívására nem érkezett válasz a Call of Duty: Modern Warfare 2 fejlesztőitől.

Ha viszont lesz megoldás, végre újra élvezni lehet az egyébként elég izgalmas Infected módot – ráadásul az esport1 ClipRace során ti is nyerhettek egy MWII-t, feltéve, ha tiétek lesz a legjobb klip!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Ti farmoltatok már Infected módban?