Visszatér a Besúgó! – Méghozzá meglehetősen hamar

Visszatér a Besúgó! – Méghozzá meglehetősen hamar

Március 16-ától nézhető a streamingszolgáltató weboldalán A besúgó című, nyolc részes magyar széria.

Talán kevesen tudják, de A besúgó volt az első magyar széria, amelynek a premierjét egy nemzetközi filmfesztiválon tartották meg. 2021. november 7-én a Genfi Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be hivatalosan első alkalommal az 1985-be visszarepítő hazai sorozatot. Nagy sikert aratott Szentgyörgyi Bálint rendezésében A besúgó, hiszen a port.hu és a mafab oldalain is 80% feletti értékeléseket kapott a nézőktől és a kritikusok is szerették. Az elismert magyar sorozat március 16-tól Európa legújabb nagy streamingszolgáltatója, a SkyShowtime kínálatában is elérhetővé válik exkluzív tartalomként. Mind a 8 epizód egyben megtekinthető.

A sztori

A történet 1985-ben, a vasfüggöny mögött játszódik. Geri főiskolára megy, és alig várja, hogy lányokkal ismerkedjen és bulizzon. Csatlakozik egy radikálisokból álló csoporthoz, amelyet a karizmatikus Száva vezet. Gerinek azonban van egy titka: ő a totalitárius állam egyik besúgója. Öccse megmentése érdekében, arra kényszerül, hogy új barátai után kémkedjen az Állambiztonság számára. Geri élete örökre megváltozik, zsonglőrködik a pártok és a politikai viták között, miközben azzal a mindennapos dilemmával küzd, hogy kinek az oldalára álljon. Különösen akkor, amikor a csoport egyre radikálisabb vezetője, Száva rájön, hogy van közöttük egy besúgó.

A sorozat főszereplői Váradi Gergely mint Geri, Patkós Márton mint Száva, Szász Júlia mint Kata, és Szőke Abigél mint Judit, valamint Thuróczy Szabolcs mint tartótiszt.

A SkyShowtime 1999 forintért elérhető érhető el a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül, de ha most előfizetsz örökös kedvezményben részesülsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!