LoL: Viszlát Ashe support, alaposan átalakítják a frejlordi lövészt

LoL: Viszlát Ashe support, alaposan átalakítják a frejlordi lövészt

A tervek szerint a jövő héten már egy új Ashe-t köszönthettek a Szurdokban.

Újabb részletek derültek ki a 13.5-ös League of Legends-frissítésről. Amit eddig tudni lehetett erről a patchről, hogy Azir kap egy mini-reworköt, Yuumit teljesen átdolgozzák, valamint a hősök árazását úgy alakítják, hogy olcsóbban lehessen őkeg kék esszenciából és RP-ből megvásárolni. Most itt egy újabb adag információ, amelyet a közösségi médiában osztott meg az egyik rioter, név szerint Phreak. Ashe három képessége, valamint alapstatjai változnak annak érdekében, hogy kevesebbet használják a játékosok supportként, inkább ADC szerepkörben bukkanjon fel.

13.5-ös LoL-frissítés: Ashe változtatások tervei

A Riot célja az volt, hogy a profi metában megkerülhetetlen Ashe support háttérbe szoruljon. Ennek érdekében módosítottak a képességek visszatöltési idején, valamint alaposan átszabták a Q-t.

  • Alap HP 640-ről 600-ra csökken
  • Szintenkénti HP 101-ről 105-re növekedik
  • Szintenkénti AD 2,95-ről 3,25-re növekedik
  • Ranger's Focus (Q)
    • Eltávolítják, hogy fókusz jelzőket kelljen gyűjteni az aktiváláshoz
    • Új: Visszatöltési idő 10 másodperc
    • Támadási sebesség 25/32,5/40/47,5/55%-ról 25/30/35/40/45%-ra csökken
    • Összes sebzés 105/110/115/120/125% összes AD-ról 105/115/125/135/145% összes AD-ra növekedik
  • Volley (W): Visszatöltési idő 18/14,5/11/7,5/4 másodpercről 18/15/12/9/6 másodpercre növekedik
  • Enchanted Crystal Arrow (R): Visszatöltési idő 80/70/60 másodpercről 100/80/60 másodpercre növekedik

A két legfontosabb képesség visszatöltési idejének megnövelése talán elegendő lehet ahhoz, hogy ne legyen kötelező tiltás vagy választás a karakter a legmagasabb szinteken. Solo Queue-ban eddig sem volt probléma a támogató szerepkörben elhozott Ashe-ekkel, erre a Riot is rámutatott. A Q mechanikájának átalakítása segíthet abban az ADC-maineknek, hogy a Navori Quickshot erejét minél jobban kihasználják, így újra releváns lehessen lövészként a hős.

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted játszanak majd a profik a 13.5 élesedése után Ashe ADC-t?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.