LEC: Történelmi statokat produkált a G2!

LEC: Történelmi statokat produkált a G2!

A G2 Esports a döntőhöz hasonló magabiztossággal szerepelt a scrimek során is.

Tegnap véget ért a 2023-as LEC év első harmada, a Winter Split, melynek döntőjében a G2 Esports lemosta a pályáról a MAD Lionst: az Oroszlánok egy pontot sem tudtak hozni a Szamurájokkal szemben, annak ellenére, hogy az alapszakaszban, a csoportkörben és a rájátszásban is jól szerepeltek. Azonban ez a tény talán nem is olyan meglepő, hogyha figyelembe vesszük azt, hogy Rasmus "Caps" Borregaard Winther és társai hogy szerepeltek a szezon előtt és közben játszott scrimek során.

A Unicorns of Love egykori, és a G2 Esports jelenlegi menedzsere, Romain Bigeard osztott meg néhány statot a csapat scrimjeiről. Az izmairól és cosplayeiről ismert Romain tweetjében elárulta, hogy a G2 december óta 255 gyakorlómeccset játszott le, ebből 194-et nyertek meg és 61-et buktak el, ami azt jelenti, hogy 76%-os győzelmi arányuk volt. Emellett az átlagos meccsidejük is hihetetlenül rövid volt, általában 22 percre volt szükségük ahhoz, hogy legyőzzék az ellenfelüket. Persze az utóbbi statisztikába az is beletartozik, hogy a scrimeket fel lehet adni a meccseket, bár a legnépszerűbb közösségi fórumon az a hír járja, hogy a G2 már a szezon elején eldöntötte, hogy ők sosem adnak fel meccseket.

Sergen "BrokenBlade" Celik és társai így tényleg a legkonzisztensebb csapat volt idén, ugyanis az LEC-ben 72,6%-os győzelmi arányuk volt, 21 mérkőzésből mindössze 5-öt buktak el: az alapszakaszban az SK Gaming. a Team BDS és a MAD Lions fogott ki rajtuk, a csoportkörben a Team BDS elleni Bo3-ban bukta egy derbit, a rájátszásban pedig a KOI játékosaival szemben győztek "csak" 3-1-re. Úgy látszik, Dylan Falco és a G2 Esports tagjai ismét egy teljesen más szintet képviselnek, mint a mezőny többi tagja, így a régió örülhet neki, hogy ők az első csapat, amely már biztosan képviseli az LEC-t a 2023-as Mid-Season Invitational során.

Vajon tudja tartani Capsék társasága a domináns teljesítményt a március 11-én induló tavaszi szezonban is? Kövesd kedvenc csapataid menetelését magyar nyelven az esport2TV Twitch csatornán, az esport1 YouTube-on, az Esport1 oldalán, és a lolesports.comon!

Ha pedig szeretnél te is bajnokká válni, akkor vegyél részt az esport1 ClipRace-en, amelynek győztese egy Call of Duty: Modern Warfare 2-vel lesz gazdagabb!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a G2 legjobb tagja?