Pályakiegyensúlyozási módosítások az 1.20-as frissítésben

Pályakiegyensúlyozási módosítások az 1.20-as frissítésben

Folytatódnak a normál csata pályák fejlesztésével kapcsolatos munkálatok, melynek részeként Airfield, Steppes és Mines kerül górcső alá.

Mines és Airfield egész egyszerűen túl kicsi pályák ahhoz, hogy élvezetesen lehessen játszani rajtuk magasabb tierekben, míg Steppes meglehetősen kevés lehetőséget biztosít a tankosztályok számára. A Wargaming fejlesztői ezeken a problémákon szerettek volna javítani, így vegyük sorra, hogy pontosan milyen koncepció mentén indultak el és mi lett mindennek az eredménye.

Airfield

A központi irányt (a D5-D7, illetve az E5-E7 mezőtartomány) átdolgozták, hogy kényelmesebb legyen a játék a nehézpáncélzattal rendelkező járművek számára.

Előtte Utána

A központi dombok és a nehéz harckocsik pozíciói között kialakítottak egy utat (az E5-E6, illetve a D5-D6 négyzetekben).

Előtte Utána

Javításra kerültek a könnyű tankok pozíciók, illetve bővítették a taktikai lehetőségek körét is e kategóriában (a B4–B7 négyzettartományban).

Előtte Utána

Steppes

Az A3 négyzetben található védelmi állást úgy alakították át, hogy könnyebben képes legyen megállítani az ellenséges előrenyomulást.

Előtte Utána

A dombot úgy bővítették, hogy fedezékként szolgáljon a C4 négyzetben található felső bázis számára.

Előtte Utána

Mines

A szigetre (H2-H3 négyzet) vezető út az első csapat oldaláról immár biztonságosabb.

Előtte Utána

Elhelyeztek egy fedezéket a G4 négyzetben, amely némi védelmet nyújt a kis szigetről érkező ellenséges lövések elől. Segít továbbá a szigetet elfoglaló járművekkel szembeni védekezésben.

Előtte Utána

Elhelyeztek egy fedezéket a sarkon található ütközési pontnál az alsó csapat számára (az E7-E8 négyzetek).

Előtte Utána

Immár nem lehet az E7 négyzetben játszó nehéz tankokra lőni az alsó bázisnál található hegyről.

Előtte Utána

Elhelyeztek egy házat a D7 négyzetben, amely a sarki ütközési pontot fedezi.

Előtte Utána

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.