Izgalmas akciósorozattal tér vissza Arnold Schwarzenegger, íme az első trailer

Izgalmas akciósorozattal tér vissza Arnold Schwarzenegger, íme az első trailer

„I'm back baby!"

Az immáron 75 esztendős Arnold Schwarzenegger legutóbb 2019-ben szerepelt egy mozifilmben, akkor a nem túl acélos Terminátor: Sötét végzetben – bohóckodott – bújt újra a T-800-as bőrébe. Azóta csak a Predator: Hunting Grounds videójátékban vagy néhány animációs alkotásban vendégeskedett szinkronhangként, most viszont Twitteren jelentette be, hogy visszatér, ráadásul nem is akármilyen körülmények között. Egy vérbeli akcióvígjáték-sorozatban akciózik újra az „osztrák tölgy”, az első kedvcsinálójában pedig a látvány mellett még a humor is helyet kapott. Stallonéhoz hasonlóan, aki a Tulsa Kinggel aratott korábban, a 80-90-es évek másik nagy akciósztárja is tehát egy sorozattal igyekszik elkápráztatni a rajongókat egy kisebb szünetet követően.

A FUBAR címre hallgató széria nyolc epizódból áll és Arnold a főszereplő páros egyik tagját, Luke-ot alakítja. Szerepe szerint egy olyan CIA ügynök, aki családja előtt is titkolja valódi hivatását, miközben az is kiderül, hogy Emma (Monice Barbaro) is ugyanezt a szakmát választotta, amiről pedig édesapjának nincsen tudomása. Apa-lánya együttesen vág neki egy küldetéssorozatnak, és a kalandjaik során nem mellőzik majd a humort és a drámát sem. A sorozat Nick Santora fejéből pattant ki és bár első körben Utap címet kapta, mára már FUBAR néven fut a projekt, amit kizárólag a Netflixen lehet majd megnézni május 25-étől. Külön érdekessége a dolognak, hogy Schwarzenegger ezzel a produkcióval debütál a streamingplatformon.

A két főszereplőn kívül olyan nevek is feltűnnek majd a kisvásznon, mint Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Mila Carter, Fortune Feimster, Barbara Eve Harris, Gabriel Luna, Fabina Udenio, Travis Van Winkle.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!