Klónozd a Sons of the Forest NPC-ket ezzel az egyszerű trükkel!

Klónozd a Sons of the Forest NPC-ket ezzel az egyszerű trükkel!

Az NPC-k olyan jól működnek csapatban, hogy azt gondolnánk, a fejlesztők mindig több segítőt terveztek mellénk.

Egy érdekes mod vált elérhetővé a Steam egyik új, és eszméletlen népszerű megjelenéséhez, a Sons of the Foresthez. Egy CallMeSlinky nevű modder alkotta meg azt az informális bővítményt, amivel elérhetővé válik a Sons of the Forest debug konzolja, ami gyakorlatilag a kannibálokkal lakott sziget isteneivé is tehet minket.

Azonban egy Reddit felhasználó nem szerette volna teljesen értelmetlenné tenni az early access túlélő játékot, inkább csak szerette volna megkönnyíteni a saját dolgát. Jrm850 rájött, hogy a debug konzollal (amihez egyébként szükség van a Unity framework modra is) nem túl nehéz új NPC-ket spawnolni. Ebbe a kategóriába tartozik a közösség kedvence, Kelvin, a kis segítőnk. Kelvin nagyon hasznos a játék legelejétől kezdve, ugyanis gyakorlatilag bármilyen feladatot rábízhatunk, legyen szó favágásról, kőgyűjtésről vagy építkezésről – az "addcharacter Robby 1" paranccsal lehívható több Kelvinnel pedig gyakorlatilag gyerekjátékká válik a játék eleji túlélés.

First Mod footage Recorded - Multi Kelvin Mod
by u/jrm850 in SonsOfTheForest

Kelvin viszont csak az erőszakmentes teendőkben tud segédkezni. Szerencsére a játék erre is ad megoldást, a harcos kedvű Virginiát, akiből szintén könnyedén tudunk többet létrehozni az "addcharacter virginia 1" console commanddal. Virginia ha kell, puszta kézzel esik neki a kannibáloknak, azonban közelharci és lőfegyverekkel is megállja a helyét. Ezekkel az eszközökkel gyakorlatilag a teljes pályát uralmunk alá hajthatjuk. Azonban óvatosan kell bánni a végtelen hatalommal, ugyanis a mod készítőjének elmondása alapján a túl sok Kelvin és Virginia FPS-gondokat okozhat, a debug konzol használata pedig akár tönkre is teheti a mentéseinket. Azonban ha nem esünk túlzásokba, és csinálunk biztonsági mentéseket, nem lehet baj!

Ha pedig inkább más játékosokkal játszanál, akkor vegyél részt az Esport1 ClipRace-ben, amelynek fődíja egy Call of Duty: Modern Warfare 2!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti megvettétek már a Sons of the Forestet?