Heti akciós LoL-skinek: 300 RP-ért tied lehet a Kíméletlen vihar egyik kinézete

Heti akciós LoL-skinek: 300 RP-ért tied lehet a Kíméletlen vihar egyik kinézete

Ezúttal Legendary skin nem vár rád nyomott áron, de annyi baj legyen.

A patchek csúszhatnak, a közvetítésekben lehet chronobreak, de a heti akciós League of Legends-skinek menetrendszerű érkezésének ezúttal sem volt akadálya. A következő hét napban lehetőséged van arra, hogy kedvezményes áron szerezd meg azt a 15 LoL-os hőskinézetet, amelyet ezúttal kiválasztottak a rioterek. A múlt héttől eltérően most nincsen nyomott áras Legendary skin, sőt 300 RP alatt is csak egyetlen ajánlatot. Ettől függetlenül érdemes végigpörgetni a listát, mert lehet rajta van az egyik kedvenced, amely megvásárlását már régóta tervezted.

A heti akciós hősök

Már tényleg nem kell sokat várnod arra, hogy befusson a 13.5-ös LoL-patch, amely elhozza az olcsóbb bajnokok korszakát. A Riot szeretné a kezdőket és visszatérőket segíteni azzal, hogy csökkentik a legtöbb karakter kék esszenciás és RP-s árát. Addig is itt van öt champ, amelyet Riot-pontokból kedvezményesen behúzhatsz.

  • Xayah - 487 RP (-50%)
  • Zed - 352 RP (-60%)
  • Skarner - 528 RP (-40%)
  • Rumble - 660 RP (-25%)
  • LeBlanc - 316 RP (-60%)

A heti akciós skinek

A legolcsóbb kozmetikai tartalom 234 RP-be, a legdrágább 1012 RP-be kerül, avagy ismét találhatsz legalább egy darabot, amelyért alig kell párszáz forintot kifizetned. A listán számos epikus kategóriába sorolható gúnya megfért, ami azért nem olyan nagy meglepetés. Már hosszú évek óta a Riot nagyon-nagyon ritkán ad ki olyan hőskinézetet, amely ne kerülne legalább 1350 RP-be.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL-skint megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!