LoL: Patch helyett valami egészen mást kaptunk a Riottól

LoL: Patch helyett valami egészen mást kaptunk a Riottól

Eltért a már bejelentett menetrendtől a Riot Games.

2023. január 24-én erősítette meg a Riot Games, hogy hackertámadás érte a céget. A támadók kifejezetten a forráskódokra mentek rá, így a felhasználói adatok nem sérültek. A szerverekre történő illetéktelen behatolásban érintett volt a League of Legends, valamint a Teamfight Tactics és a Legacy névre keresztelt anti-cheat program. Egyelőre további részletek nem derültek ki arról, hogy mi zajlik jelenleg a fejlesztőnél, de a legfrissebb bejelentés arra enged következtetni, hogy még mindig nem állt vissza minden az eredeti állapotába. A játékegyensúlyért felelős csapat bár elkészítette időre a 13.3-as LoL-frissítést, az egy nappal később, azaz 02.09-én (holnapi nap, csütörtökön) hajnalban élesedik majd a kliensben.

A Riot Games hivatalos közleménye a frissítés elcsúsztatása kapcsán

„Folyamatosan azon dolgozunk, hogy visszarázódjunk a hackertámadás után, de a törekvésünk ellenére sajnálatos módon később kell kiadnunk a 13.3-as patchet. A részleteket hamarosan megosztjuk arról, hogy pontosan mikor élesítjük majd a frissítést. (Ezt az információt nem sokkal később közölték - a szerk.) Szeretnénk elnézést kérni a kellemetlenségért, valamint köszönjük nektek még egyszer, hogy türelmesek és megértőek vagytok az előre nem látható körülmények kapcsán. Köszönjük!”

Még egy napot tehát várnotok kell az átdolgozott Aurelion Solra, a grafikailag felújított Ahrira és a mini-reworkön átesett Annie-re, valamint a tankos támogatókat érintő buffokra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik mitikus tárgy lesz majd a legjobb az új Aurelion Solra?