Játékegyensúlyi változtatások: IX–X-es szintű járművek

Játékegyensúlyi változtatások: IX–X-es szintű járművek

Brit, német, amerikai és olasz top tier harckocsik kapták meg jól megérdemelt erősítésüket az 1.20-as frissítésben.

Az 1.20-as frissítésben a Wargaming összesen 27 brit, német és francia, valamint más ágak járműveinek harci paramétereit módosította. Ezek a különböző egyensúlyi változtatások úgy módosítják a tankok teljesítményét, hogy közben megmaradnak azok legfontosabb játékmenetbeli jellemzői. A célzott változtatások némelyike hatással lesz az ágakban lévő kapcsolódó járművekre is, így a következetesség érdekében ezek harci paramétereit is korrigálni fogják. Vessünk egy pillantást az egyes járműcsoportokra külön-külön.

IX–X-es szintű járművek: Finom, de hatékony javítások

Brit, német, amerikai és olasz top tier harckocsik kapták meg jól megérdemelt erősítésüket az 1.20-as frissítésben. Ezek közül a Panzerwagen és a Rinoceronte abszolút megérdemelte a buffot, míg a Centurion AX és a T57 Heavy eddig is teljesen használható tankok voltak, így ez a kettő a valódi nyertesei a buffoknak.

Brit járművek

A visszajelzések és a statisztikák alapján Centurion Action X nem elég versenyképes a csatatéren, így valamelyest javítani kellett a harci paraméterein. Ennek eredményeképpen csökkentették az újratöltési idejét (8,6 mp helyett 8 mp) és a szórását mozgás közben, valamint a járműtest és a torony forgásakor. Valamelyest megnövelték a végsebességét, 53-ról 55 km/h-ra. Azért, hogy ezek a változások következetesek legyenek, az ág két szomszédos tankja, a Centurion Mk. I és a Centurion 7/1 harckocsik esetében is csökkentjük a szórást mozgás és a járműtest forgása közben.

Német járművek

A Rheinmetall Panzerwagen szintén nem teljesít jól az azonos szintű ellenfelekkel szemben, így nem is túl népszerű. Egy feljavított löveg hatékonyabbá teheti a harcban. Ennek megfelelően változtattak a Panzerwagen újratöltési és célzási idején, előbbit 9-ről 8 mp-re, utóbbit pedig 1,6-ról 1,4 mp-re csökkentve. A 100 méteren mért szórásán is javítottak, 0,36-ról 0,33 m-re mérsékelve azt, valamint csökkentették a mozgás közben, illetve a járműtest és a torony forgatásakor tapasztalható szórást is (0,14-ről 0,10-re)A HWK 12, amely VIII-as szinten található, szintén hasonló javításokat kap a mozgás és a járműtest forgása közbeni szórás terén, hogy versenyképesebb legyen.

Amerikai ág

Bár a T57 Heavy tank esetében a Wargaming fejlesztői úgy érezték, hogy egy kis mobilitásjavítás és nagyobb lövési kényelem jót tenne neki. A jármű tolatási sebességét 12-ről 14 km/h-ra emelték, a célzási időt pedig 2,9-ről 2,7 mp-re javították. Ezenfelül valamelyest javítottak a löveg szórásán mozgás és a járműtest forgása közben.

Olasz ág

A visszajelzések alátámasztották, hogy a Rinoceronte szerepe a csatatéren lehetne egy kicsit hangsúlyosabb. Ezért megerősítték a toronypáncélzatát és megnövelték a speciális KUM lövedékei sebességét. A tolatási sebességét pedig 12-ről 15 km/h-ra növelték.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.