Nick Offerman csak felesége miatt került be a The Last of Us-sorozatba?

Nick Offerman csak felesége miatt került be a The Last of Us-sorozatba?

A Billt játszó színész pedig élete egyik legjobb alakítását nyújtotta a harmadik részben, szóval nagy veszteség lett volna, ha lemarad róla az oktondisága miatt.

Kétségtelen, hogy hatalmas népszerűségnek örvend a The Last of Us videójáték adaptáció. Az HBO Max tényleg belenyúlt a tutiba ezzel a szériával és nem csak az első részek arattak nagy sikert, de jelenleg ott tartunk, hogy minden egyes epizóddal csak jobbá válik a produkció. Sokan egyébként abban is biztosak, hogy a harmadik rész simán bezsebeli az Emmy-díjat is. Erre viszont még várni kell, de akad más érdekesség is a projekt kapcsán. Például mókásra sikeredett Nick Offerman látogatása a Jimmy Kimmel Live című talkshowban – itt mesélt arról is miért nem játszott a játékokkal –, ahol elárulta hogyan került be végül a sorozatba:

„Nagy rajongója vagyok Craig Mazinnek (a sorozat társ-rendezője – a szerk.), ezért annyit tudtam, van tőle egy forgatókönyv az asztalomon, az új sorozatához készült, biztos különleges lesz. Abban az időben nem nagyon volt időm meglátogatni őt, hogy beszéljünk erről, dilemmáztam, el se akartam olvasni. Végül a feleségem megtette helyettem, és noszogatott, hogy csináljam. Azt mondta, »Öregem, most szépen elmész Calgaryba és megcsinálod, amit kell. Jó szórakozást!.”

A harmadik rész, melyben feltűnik egyébként Offerman is, tényleg nagyot megy, ugyanis minden eddiginél többen követték figyelemmel az eseményeket. Az HBO streamingplatformján már 6 milliónál is többen tekintették meg az aktuális epizódot, teljesítményéért pedig jó néhányan gratuláltak már neki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!