Szerezz Acélvadász Twitch-dropokat két hétvégén át!

Szerezz Acélvadász Twitch-dropokat két hétvégén át!

Semmiképp se hagyd ki a két hétvégi Twitch-dropot, gyűjtsd be a jutalmakat!

Az Acélvadász első 2023-as felvonása már javában zajlik – szeretnéd megszerezni az esemény értékes testreszabásait? Hát persze, hogy igen! Semmiképp se hagyd ki a két hétvégi Twitch-dropot, gyűjtsd be a testreszabásokat – 2D-stílusokat és matricákat –, valamint az akár 950 acélpecsétet, a játékon belüli fizetőeszközt, amellyel eseményjárműveket bérelhetsz ki.

Ez a két hétvégén megszerezhető dropjutalmak teljes listája:

6 „Acélvadász Mk. I“ matrica 6 „Acélvadász Mk. II“ matrica 950 acélpecsét „Artemisz pajzsa“ 2D-stílus „Anhur pajzsa“ 2D-stílus

Acélvadász Twitch-dropok

Persze acélpecsétet a napi küldetéseken keresztül is szerezhetsz, de a készletedet a Twitch-streamek végignézésével is feltöltheted. Bátran kapcsolódj be bármelyik közösségi közreműködőnk közvetítésébe, mert mindegyiküknél engedélyezve lesznek ezek az Acélvadász Twitch-dropok. Minél tovább követed a részt vevő csatornák egyikét, annál több jutalmat kapsz. A két hétvégén összesen 8 órányi játéknézéssel (hétvégénként négy óra) az összes dropot megszerezheted. Ne hagyd ki ezeket a lehetőségeket!

Az első hétvége nyereményei: 

  • 90 perc elteltével: 6 matrica: „Acélvadász Mk. I“
  • 150 perc elteltével: 350 acélpecsét
  • 240 perc elteltével: 1 darab 2D-stílus: „Artemisz pajzsa“

A fenti képre kattintva további játékbeli képeket tekinthetsz meg az „Artemisz pajzsa“ 2D-stílusról galériánkban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.