LoL: 5 ADC 1 meccsen? Csak egy

LoL: 5 ADC 1 meccsen? Csak egy "átlagos" profi meccs Fakeréknél

A T1 megállíthatatlanul nyomul előre az újabb bajnoki cím irányába.

Az LEC 2023-as téli szezonja a 13.1b LoL-frissítésen ért véget annak ellenére, hogy a többi ligában a játékosok már javában a 13.3-as patchen ütötték-verték egymást. Azóta eltelt újabb néhány nap, így a Riot átváltott a versenyszervereken arra a módosításcsomagra, amellyel ti is találkozhattok az EUNE, EUW és a többi szerón. Ez a 13.4-es League of Legends-frissítés, amelyben rengeteg változtatás érkezett, többek között olyanok, amelyek kifejezetten az alsó ösvényt célozták. Nagyon úgy tűnik, hogy hiába szerették volna a játékegyensúlyért felelős csapat tagjai elérni azt, hogy egyre több közelharci hős bukkanjon fel támogatói szerepkörben, egyelőre ezek a törekvések akadályokba ütköztek.

Kwandong Freecs vs T1, avagy az 5 ADC kalandjai

Új frissítés ide, Challengerben 60% feletti győzelmi aránnyal rendelkező Taric oda, a koreai profik valamiért nem szeretnének elszakadni a jól bevált formuláktól. A Kalista support továbbra is nagy kedvence Keriának, az Ashe pickek meg még mindig hatékonyan szórják az Elvarázsolt Kristálynyílvesszőket.

Taeyoon és Jun hozta a hatalmas távolságból piszkálódó, az ultikat remekül kombózó Jhin + Ashe kombót, amit Bulldog egészített ki egy Tristanával a középső ösvényen. Gumayusi és Keria Varus + Kalistával válaszolt, amely az igazán nyerő taktikának bizonyult. A T1 újabb győzelmet szerzett, 12-1-es mérlegével magabiztosan vezeti a tavaszi alapszakaszt. Hiába tűnik remek kombinációnak Kalista társítása más lövések mellé, inkább ne próbáljátok ki éles meccsen. Keria is elmondta, hogy te nem a T1 (és a világ talán legjobb) támogatója vagy, valamint a csapattársaid sem a háromszoros világbajnok együttesét erősítik. 

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a T1 megnyeri a tavaszi szezont?