50 Cent is szerepelhet a GTA 6-ban

50 Cent is szerepelhet a GTA 6-ban

Úgy látszik a Rockstar csak nagyban játszik.

Újabb rapperrel bővülhet a GTA univerzuma? Ezt egyelőre nem tudhatjuk biztosan, de erre utaló jeleket tett közzé Curtis James Jackson, avagy ismertebb nevén 50 Cent. Dr. Dre már 2021-ben a téli The Contract DLC során csatlakozott a GTA Online-hoz, amikor egy küldetéssorozat során visszaszerezzük neki az ellopott telefonját, amin még ki nem adott zenéi is vannak. Most egy újabb szupersztár tett közzé egy utalást, amibe nem nehéz belelátni egy GTA 6-os szerepvállalást

50 Cent ugyanis közzétett egy posztot Instagramján, ahol a képen Vice City szerepel. Az őszi szivárgás során megerősítést nyert, hogy ismét Miami (Vice City) lesz a következő epizód helyszíne, annak ellenére, hogy hivatalosan ezt sosem jelentette be a Rockstar Games. 50 Cent posztja azonban ennél rejtélyesebb aligha lehetne, semmi magyarázatot nem adott, annyit írt oda, hogy „Később elmagyarázom, bízz bennem, GLG (GreenLightGang), ez a cucc nagyobb, mint a Power. BOOM.” A 'Power' a népszerű tévésorozatra utal, amelynek 50 Cent producere.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

50 Cent (@50cent) által megosztott bejegyzés

Emiatt olyan feltételezések is elindultak, miszerint Fifty nem a játékban szerepel majd, hanem egy tévésorozatban, amiről szintén még csak halk pletykák vannak. Van egy harmadik lehetőség is egyébként. Amennyiben nem szerepel majd karakterként és nem is a sorozatra utalt, még mindig kapcsolódhat zeneileg. Értelemszerűen a Rockstar keményen dolgozik azon, hogy a Grand Theft Auto 6 számára minél több fajta licencet szerezzen, és ebbe a zene is beletartozik. Már a jelenlegi rész is nagyon gazdag zeneileg, világsztárok dalait is megszerezte a R*, és a GTA 6 számára erős belépő lehetne, ha a világ egyik legnépszerűbb rappere is hallható lenne a játékban annak indulásakor.

Szeretnél nyerni Call of Duty: Modern Warfare 2-t? Akkor irány az Esport1 vadonatúj közösségi játéka!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!