Szerezd most meg ingyen a nagyszerű kalandjátékot Steamen!

Szerezd most meg ingyen a nagyszerű kalandjátékot Steamen!

Epicen volt már ingyenes, most Steamen is az, és meg is marad!

Hat nap múlva, március 9-én érkezik a Figment 2: Creed Valley, emiatt a Bedtime Digital Games úgy döntött, limitált ideig ingyen odaadja az egyébként nagyjából 7500 forintba (20 euró) kerülő első részt Steamen. Az akció március 9. 19 óráig vagy a készlet erejéig tart, szóval érdemes minél hamarabb a könyváradhoz adni, ha szeretnél vele játszani.

Egy akció-kaland játékról beszélünk, ami mindössze 3-4 óra alatt kipörgethető, de nagyon jó szórakozást kínál. Nem most először ingyenes, 2020-ban az Epic Games Store-ban már elérhető volt díjtalanul, de aki lemaradt róla, vagy csak simán jobban szereti a Valve digitális boltját, annak ez most egy kihagyhatatlan lehetőség. Kardokat elő, győzd le a rémálmaidat kézzel rajzolt környzetben fantasztikus háttérzenével!

Aki viszont inkább a sportok, pontosabban az autóversenyzés felé kacsingatna, az is örülhet, mert egész hétvégén ingyenes az F1 Manager 22 is! Ugyan ez nem marad a könyvtárunkban, mint a Figment, de most következmények nélkül kipróbálhatjuk, hogy mennyire sikeresen irányítanánk egy istállót egészen a világbajnoki címig.

Szeretnél nyerni Call of Duty: Modern Warfare 2-t? Akkor irány az Esport1 vadonatúj közösségi játéka!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!