CoD: A legerősebb Kastov-74u loadout!

CoD: A legerősebb Kastov-74u loadout!

Ikonikus, és nagyon erős – de hogy tehetjük még erősebbé a Kastov-74u puskát?

A Kastov-74u a Call of Duty: Modern Warfare 2 első szezonjának egyik legerősebb fegyvere volt, olyannyira, hogy az Infinity Ward nagyon korán a restricted listre tette, hogy a Call of Duty League-ben és a februárban megjelenő Ranked módban ne uralja a metát. Ettől függetlenül még mindig az egyik legjobb választás a Riflerek számára ezzel az attachment összeállítással pedig a következő fokozatra tudjátok kapcsolni ezt az AR-t!

A Kastov-74u alapból egy szolid puskának számít, hisz Assault Rifle-höz képest meglepően mobilis, viszont nem veszít a távolságából sem, így a hosszútávú tűzharcokban is megállja a helyét. Bár Warzone 2-ben is effektív, a Modern Warfare 2 Multiplayer az, ahol egy igazi szörnyeteggé válik a kisebb pályák és pörgősebb akciók miatt. Mivel a Kastov-74u alapból jó statokkal rendelkezik, ezért nem is kell rajta sokat változtatni, célszerű inkább tovább fejleszteni azt, amiben már alapból jeleskedik, és a legjobb buildet is ehhez igazítottam.

A loadout a következő:

  • Barrel/Puskacső: Shorttac 330mm
  • Optic/Célzó: Cronen Mini Pro
  • Underbarrel: FTAC Tiger Grip
  • Ammunition/Töltények: 5.45 High Velocity
  • Magazine/Tár: 45 Round Mag

A Shorttac 330mm sokat javít a Kastov-74u egyik leggyengébb pontján, az irányíthatóságon, valamint a bullet velocityt is tovább boostolja, így még pontosabban tudunk lőni távolról is. Egy célzó sem árt, annak ellenére, hogy az Iron Sight nem rossz ezen az AR-on – és ahogy mindig, természetesen a célzó preferencián múlik, szóval nyugodtan válasszatok mást! A Tiger Grip szintén az irányíthatóságot segíti, az ammo pedig a velocityt tolja az egekbe. A tárba csak extra golyók kerültek, ami picit rontja a mobilitást, viszont mivel a Kastov-74u-nak alapból magas ez az értéke, észre sem fogjuk venni a különbséget. Próbáljátok ki ezt a Kastov-loadoutot, ha szeretnétek egy remek puskát mind közelharcra, mind távolharcra!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc Assault Rifle-ötök?