Elhunyt a GTA Vice City szinkronszínésze

Elhunyt a GTA Vice City szinkronszínésze

A színész februárban került kórházba.

61 éves korában elhunyt Tom Sizemore színész, aki olyan sikerfilmekben játszott, mint a Ryan közlegény megmentése, a Született gyilkosok és a Heat, de ő adta Sonny Forelli hangját is a GTA Vice Cityben. A sztár halálát képviselője, Charles Lago jelentette be. A színész még február közepén agyi aneurizmát kapott, azóta kómában volt és intenzív osztályon kezelték. 

„Sizemore békésen hunyt el álmában a kaliforniai Burbankben található Saint Joseph Medical Centerben, két fiával és testvérével, Paul Sizemore-ral az oldalán” – írta Lago a család nevében kiadott közleményében. „Mélyen elszomorít testvérem, Tom elvesztése. Nagyszerű ember volt. Nagyobb hatással volt az életemre, mint bárki más, akit ismerek. Tehetséges, szeretetteljes, adakozó volt, és végtelenül jól tudott szórakoztatni az éles eszével és a fantaszikus mesemondó készségével. Meg vagyok döbbenve, hogy elment, és mindig hiányozni fog” – mondta Paul Sizemore a közleményben

Az orvosok február 28-án, hétfőn tájékoztatták a családot, hogy nincs remény a felépülésére, és azt javasolták nekik, hogy egészségi állapota miatt hozzanak életvégi döntéseket. A detroiti születésű Sizemore Hollywoodban szerzett nevet magának, ahol keményfiúkat játszott. Legismertebb szerepe Mike Horvath őrmester volt az 1998-as "Ryan közlegény megmentése" című második világháborús filmben. Azonban előtte már a Kevin Costner által rendezett "Wyatt Earp" című westernben Bat Masterson szerepében nyújtott főszerepével is széleskörű elismerést szerzett.

Nyugodjék békében!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!