LoL: Itt a világ legnagyobb KDA játékosa, avagy meghalni gáz

LoL: Itt a világ legnagyobb KDA játékosa, avagy meghalni gáz

Elképesztő, hogy mennyire lelkesen játszik minden meccsen ugyanarra a stratégiára ez az idéző.

A League of Legendsben, azon belül is az Idézők szurdokában és az Ordító szakadékban egyetlen cél vezérelheti a játékosokat. Az ő csapatuk legyen az, amelyik lerombolja az ellenfél Nexusát. Ha ez megtörténik, a mérkőzés azonnal befejeződik. A képlet egyszerű, a megvalósítás azonban folyamatosan kihívás elé állítja az idézőket, ezért is ennyire népszerű már több mint egy évtizede a Riot Games MOBA-ja. Az alábbiakban megismerhetitek azt a megszállott LoL-ost, akinek nem feltétlen az a célja, hogy nyerjen. Ő kizárólag arra törekszik, hogy ne haljon meg, miközben támogató szerepkörben csatlakozik be a rangsorolt mérkőzésekbe.

Bronzban van az igazság, vagy mégsem?

5ur5um jelenleg Bronze 2-ben gyűjti az LP-t, azonban a győzelmi aránya alapján nem lesz egyszerű neki elmozdulni ebből az ELO-ból. Csak a 13. rangsorolt szezonban lejátszott már 131 mérkőzést, amelyből "csak" 62-t tudott győzelemmel zárni. De ez kit érdekel, ha 130 lejátszott Poppy meccsén 113,83-as KDA-t hoz! Bizony, átlagosan mérkőzésenként 2,8 gyilkosságot, 7,7 támogatást és mindösszesen 0,1 halált gyűjt össze. Egészen hihetetlen, hogy ennyire kitartó Poppy support OTP-ként, amely karakter egyáltalán nem számít most metában jó statisztikákat produkáló választásnak.

Ahogy láthatod, a buildje gyakorlatilag majdnem minden teljesen ugyanaz. Mivel kifejezetten sok kiiktatásban vesz részt, nem lehet azt állítani, hogy kifejezetten a KDA-ra játszik rá. Egyszerűen igyekszik megválasztani mindig azokat a pillanatokat, amikor szinte biztos benne, hogy nem kerülhet szürke képernyőre. Ezért is lehet az, hogy egyébként kifejezetten sok vereség került a neve mellé, ugyanis nem kockáztat semmit. Ha kikap a csapat, akkor kapjon ki, de a lényeg, hogy ő ne haljon meg.

Természetesen 5ur5um taktikája nem vezet hosszabb távon sikerre, ezért nem érdemes példát venni róla. Ettől függetlenül simán benne van a pakliban, hogy előbb-utóbb a Riot is felfigyel erre az egyébként rekordok könyvébe illő statisztikai mutatóra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Poppy supportot?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.