CoD: Így maxold ki a TAQ-56-et!

A TAQ-56 az egyik legnépszerűbb választás a profik között, ami egyáltalán nem véletlen.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Loadout-sorozatunk első olyan fegyveréhez érkeztünk, amelyet a februárban megjelent Ranked módban is előszeretettel használhattok: itt van a Scar-L helyett játszható TAQ-56, az egyik legnagyobb ütőerővel rendelkező AR az Infinity Ward tavaly ősszel megjelent játékában!

Bár egy kicsit lassabb fegyverről beszélünk, mint a tegnap bemutatott Kastov-74u, a TAQ-56 a mobilitást tűzerőre és irányíthatóságra cseréli, így annak ellenére is népszerű választás maradt, hogy a mostani meta a mesterlövész-puskák és a gyorsabb, kisebb fegyverek felé halad. Ettől függetlenül a TAQ-56-et egyáltalán nem szabad félvállról venni, ugyanis a pálya másik végéből is könnyen kiszedi az ellent. De melyek a legjobb attachmentek ehhez a puskához, hogy még halálosabb fenyegetést jelentsünk az ellenfeleinkre?

A legjobb TAQ-56 loadout a következő:

  • Muzzle: XTEN Havoc 90
  • Underbarrel: VX Pineapple
  • Optic: Schlager 3.4x
  • Stock: Tactical Brute Stock
  • Rear Grip: FSS Combat Grip

Ezekkel a felszerelésekkel a TAQ-56 igazi lézerpuskává válik, amelyet még hosszabb tüzelés mellett sem kell nagyon korrigálni, így nagyon könnyen sakkban lehet tartani a fedezék mögött bujkáló ellenfeleket. Emellett egy kicsit jobb ADS-sebességet is kölcsönöznek a fegyvernek, amitől az egyébként lassú kéziágyú talán a közelharcban is jobban megállja a helyét. A muzzle-nek és a stocknak köszönhetően pedig még nagyobb távolságra, még biztosabban tudunk ellőni az egyik legnépszerűbb AR-ral.

Ahogy feljebb olvasható, a TAQ-56 nincs rajta a CDL restricted listáján, így akár az MW2 rangsorolt módjában is használhatjátok, szóval irány a ladder!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc Assault Rifle-ötök?