Még most márciusban megjelenhet a CS:GO 2!

Még most márciusban megjelenhet a CS:GO 2!

Gyorsan lekopogjuk, de lehet, hogy jön a CS:GO 2!

Frissítés

Minden pletykát  a helyén kell kezelnünk. Érdemes például azt figyelni, hogy milyen források dolgoznak egy-egy témával. A CS:GO 2 pedig most egy egészen megbízható oldalról kapott megerősítést, a szakmai egyik legnagyobb és legprofibb alakja, Richard Lewis is azt állítja saját forrásaira hivatkozva, hogy a Source 2-es motorra épülő CS:GO létezik, sőt, ha minden jól megy még márciusban bejelenthetik a bétát!

Az eredeti cikk:

Ne, légyszi ne. Ne dobáljatok meg rögtön, higgyétek el, hogy ezt megéri végigolvasni. Ígérem rövid és tömör leszek, és persze sem állítunk semmi biztosat, egyszerűen azt meséljük el, amit az Nvidia véletlenül világgá kürtölt. Immár talán 8 éve is annak, hogy tudjuk, a Valve szeretné a CS:GO-t átültetni a Source 2-es grafikusmotorra. Időről időre mindig felbukkannak nyomok, pletykák, jövendölések az Orákulumtól, de eddig sosem történt semmi.

Én személy szerint hiszek a Source 2-es CS:GO létezésében, de szerintem a Valve egyfajta vésztartalékként tartja azt magánál. Ha hirtelen hanyatlani kezdene a játék, ha elpártolnának tőle a játékosok, akkor lenne mihez nyúlniuk. Csettintésre elővarázsolnák a Source 2-es portot, s lőn világosság, a hanyatlásnak rögtön elejét vennék.

Továbbra sem tudjuk azonban teljes bizonysággal kijelenteni, hogy az S2-es CS:GO létezik. Az Nvidia viszont... hát ők lehet, hogy ezt véletlenül kiszivárogtatták. A kontrolpanel legújabb frissítései között megjelent elég izgalmas új játékosprofil, a Counter-Strike 2. A kódsorokat között számos nyom utal a CS:GO valamilyen új verziójára, legyen az akár egy CS:GO 2, akár a most ismert játék Source 2-es portja.

A nyomokat tartalmazó galériáért kattints a képre!

Aminek pedig új profilt szentel az Nvidia, az jó esélyekkel indul a tényleges megjelenés felé. Persze ez sem 100%, korábban bukott már le így FF9 remake és Titanfall 3 is (egyik sem valósult meg), de sok olyan eset is volt, amikor igazak voltak a szivárgások. Hasonló módon szivárgott ki a Returnal, a God of War, a Marvel's Spider-Man PC-s portja, de a Resident Evil 4 remake és a GTA: The Trilogy - The Definitive Edition is.

Ezek alapján talán közelebb vagyunk a CS:GO 2 megjelenéséhez, mint eddig valaha! Persze fél lábon azért ne álljatok a megjelenésig, de kíváncsian várjuk, hogy végül beigazolódik-e a szivárgás. Nagyon reméljük, hogy igen!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!