Már rendezője és forgatókönyvírója is van a Pikachu, a detektív film folytatásának

Már rendezője és forgatókönyvírója is van a Pikachu, a detektív film folytatásának

A 2019-es film folytatása a hírek szerint tényleg megvalósulhat.

A Deadline értesülései szerint Jonathan Krisel rendező – akir korábban dolgozott már a Portlandian és a Baskets-en is – tárgyalásokat folytat a Legendary Entertainmenttel az élőszereplős Pikachu mozifilm folytatásáról.

Állítólag Chris Galletta (The Kings of Summer) felel majd a folytatás forgatókönyvéért, és a portál úgy tudja, hogy Ryan Reynolds - az első filmben Pikachunak kölcsönözte a hangját - is szerepet kap a második epizódban.

A 2019 májusában megjelenő első Detective Pikachu filmn főszereplője Tim Goodman volt, ő játszotta Justice Smith-t, egy volt Pokémon-edzőt, aki végül összeállt a beszélő Pikachuval (Ryan Reynolds hangján), hogy kivizsgálja apja halálát. A film nagy sikert aratott, legalábbis a pénztáraknál biztosan, miután 430 millió dolláros bevételt hozott a világszerte. Az új projekt egyébként azért is érdekes, mert Tim Goodman korábban azt nyilatkozta, hogy nem tartja valószínűnek egy esetleges második rész létrejöttét. Az Inverse-nek 2021-ben így nyilatkozott:

„Szívesen részt vennék a Pikachu, a nyomozó 2-ben, de nem tudom, hogy elkészülhet-e. Azt hiszem, egyszerűen csak nincs értelme reménykedni benne. Bár én ettől függetlenül nagyon remélem, hogy lesz folytatás, mert őszintén szólva hatalmas rajongó vagyok, szóval bármi megtörténhet.”

Azért örülünk, hogy nem Goodmannek lett igaza a filmmel kapcsolatban. A Pokémon Company egyébként pont 2019-ben jelentette be, hogy már fejlesztik a 2016-os Detective Pikachu játék folytatását, méghozzá Nintendo Switch-re, alapanyag tehát lenne, bár szerintem ezen túlmenően is tudnának miből ötletet meríteni a készítők, ha valóban terveznek egy következő filmet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!