Csapj le a Sikoly 6 jegyekre, az Esport1 Közösségben!

Csapj le a Sikoly 6 jegyekre, az Esport1 Közösségben!

Mert még mindig tudom, hogy mit tettél tavaly nyáron!

A legújabb Sikoly epizódig már csak kettőt kell aludni, hiszen szerdától országszerte elérhető lesz a legnagyobb hazai mozikban. Nálunk nem raktak köré olyan ijesztő reklámkampányt, mint az Egyesült Államokban, de a film ettől még tele lesz igazi horrorral. Nem hiába kapta meg itthon az X besorolást.

A Fórum Hungary jóvoltából pedig, szeretnénk meginvitálni titeket egy premier előtti vetítésre, a budapesti Aréna Pláza, Cinema City mozijába. Ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint felkeresni az Esport1 Piacot és az E1 pontjaitokból megvenni a jegyeket. De ne habozzatok túl sokáig, mert a helyek limitáltak. Az első 12 vásárló, páros belépőt kap a szerdai premier előtti vetítésre. Lássuk, hogy pontosan mit is kell tennetek, ha szeretnétek ott lenni.

  • Keressétek fel az Esport1 Piacot és vegyétek meg a jegyeket!
  • Tegyétek magatok szabaddá szerda este 19:00-ra!
  • Foglaljátok el a helyeteket!
  • Dőljetek hátra és indulhat a borzongás!

Ahogy már említettük, a film besorolása X. Ez pedig azt jelenti, hogy kizárólag felnőtteknek szól. Ugyan az E1 felületén meg tudjátok venni a jegyeket, de a moziba már nem engednek be, ha még nem múltatok el 18. A további részletekről, az aktivitásban résztvevőket e-mailben értesítjük.

A Nyereményjáték szabályzatot itt találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!