LoL: Végre megszólalt a Riot az Esszenciák boltja kapcsán

LoL: Végre megszólalt a Riot az Esszenciák boltja kapcsán

A sokak által hiányolt virtuális üzlet, hamarosan újra megnyitja kapuit.

A League of Legendsben belül több fizetőeszköz áll rendelkezésre ahhoz, hogy a gyűjteményed gyarapítsd. Először is ott van az RP, amelyet valódi pénz ráfordításával vásárolhatsz meg. Ebből szinte végtelen mennyiségű kozmetikai tartalommal szabhatod személyre az egyes karaktereket, sőt a gyorsabb fejlődés érdekében akár karakterekre is költheted a pontokat. A másik a narancs esszencia, amelyet a lootolás során szerzett töredékeknél használhatsz fel. Végül a kék esszencia, amelyet a legkönnyebb megszerezned. Csak játszanod kell, akkor sosem leszel szűkében ennek a főleg hősökre fordítható "speciális pénznek". Utóbbi bár nagyobb mennyiségben áll rendelkezésre, különleges alkalmakkor chromákra, sőt Urwick skinre is fordíthattad. Sajnos az Esszenciák boltja azonban már egy jó ideje nem bukkant fel a kliensben, de most itt a Riot várva várt bejelentése a népszerű extra szolgáltatással kapcsolatban.

Riot közlemény az Essence Emporium kapcsán

Hivatalos közleménynek nehéz nevezni egy kommentet, amelyet GalaxySmash fűzött egy poszthoz, amit a legnagyobb közösségi fórumon osztottak meg. Ennek ellenére mindenképp örömteli azt olvasni, hogy a Riot foglalkozik az idézőktől érkező visszajelzésekkel.

„Nincs egyelőre frissítésről hír, de nem felejtettük el - osztotta meg a rioter.

Ez annyit jelent, hogy a jelenleg ismert formájában biztosan nem tér már vissza a Kék Esszencia Bolt, de a fejlesztőcsapat dolgozik a háttérben azon, hogyan lehetne visszahozni a népszerű funkciót. Addig sajnos nem lehet túlságosan hatékonyan eltölteni a kék esszenciát. Ha megvan az összes hős, akkor halmozd tovább ezt a nyersanyagot, hátha a régi-új Essence Emporiumban lesznek olyan tételek, amelyek elnyerik tetszésed.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Neked hány kék esszencia lapul a "kincstáradban"?