Sorozat készül Lionel Messi főszereplésével!

Sorozat készül Lionel Messi főszereplésével!

Újabb nagy álma teljesül az argentin klasszisnak.

Nagyon érdekes projekttel állt elő a Sony Music Entertainment. A hétszeres aranylabdás, friss világbajnok labdarúgóval, Lionel Messivel dolgoznak együtt, méghozzá egy animációs sorozaton.

A főszereplő természetesen a világsztár lesz, de nem úgy, ahogy most ismerjük: a sorozat Messit gyermekként fogja ábrázolni, amint egy videójátékon keresztül utazva akadályokkal szembesül. Minden bizonnyal azért nem a helyi kartellekkel kell majd megküzdenie, mert a célközönség a gyerekek és a fiatal kamaszok lesznek. A sorozatban eredeti zene szól majd a Sony Music Entertainment előadóitól és zeneszerzőitől.

Messit széles körben az egyik legjobb futballistaként tartják számon, aki valaha is pályára lépett, számos rekordot és elismerést szerzett hosszú pályafutása során. Éppen ezért nagy szó az ő megszerzése. Bár volt egy körülmény, ami segítette őket.

„Gyerekkorom óta imádom az animációs sorozatokat, és a gyerekeim is nagy rajongói az animációs karaktereknek. Az, hogy részt vehetek egy ilyen projektben, nagyon boldoggá tesz, mert beteljesül az egyik álmom. Szeretném megköszönni a Sony Musicnak, hogy csatlakozott ehhez a projekthez, és reméljük, hogy mindenkinek tetszeni fog az eredmény, különösen a lányoknak és a fiúknak” – mondta Messi.

Persze a lemezkiadó sem maradt adós a tiszteletadással.

„A Sony Music számára megtiszteltetés, hogy Lionel Messivel együttműködhetünk ebben a projektben. Célunk hogy minden idők legnagyobb futballistájával és a történelem egyik legnagyobb sportolójával bemutassuk a sport erejét és tanulságait. Alig várjuk, hogy ezt a szívet melengető és alázatos sorozatot világszerte minden korosztály számára a képernyők elé tárhassuk” – mondta Fernando Cabral, a Sony Music Entertainment a Latin-Iberiea regionális üzletfejlesztési igazgatója.

A sorozatot angolul, spanyolul és több más nyelven fogják gyártani. A sorozat fejlesztését és terjesztését a Sony Music prémium tartalom divíziója felügyeli, amely a Leo Messi Managementtel együttműködve készíti a sorozatot. Egyelőre nem tudni, hogy hol fog megjelenni, például, hogy az egyik streamingszolgáltató kínálatába bekerül-e egyáltalán. A Sony Music Entertainment elsősorban lemezkiadó, emellett podcastokat és dokumentumfilmeket is készít. Ez lesz az első animációs projektjük.

Még nem játszottad ki a Horizon Forbidden Westet? Akkor irány az Esport1 közösségi játéka és legyen tiéd a fantasztikus nyeremény!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!