FIFA 23: Végre egy jó Team of the Weeket kaptunk

FIFA 23: Végre egy jó Team of the Weeket kaptunk

A nagy rivális Cristiano Ronaldo ezúttal kimaradt.

Végre! Már az elmúlt hetekben is javulóban volt a team of the Week, már kaptunk néhány olyan Inform lapot, amely használható volt. Ahogy arra számítani lehetett, a szezon előrehaladtával azért elő-elő fordulnak olyan játékosok, akik nem először kerülnek be a Team of the Weekbe. Ráadásul az utóbbi időben a legnagyobb sztárok is megérkeztek. 

Volt például Kevin De Bruyne és Cristiano Ronaldo, most pedig Lionel Messi érdemelte ki a Hét csapatába kerülést. Az argentin az Olympique de Marseille elleni csúcsrangadón szerzett egy gólt és adott két gólpasszt (mindkettőt Mbappénak, és a francia jegyezte az assziszot nála). A találat már a 700. volt klubkarrierje során. A hónap játékosának már választották szeptemberben a Ligue 1-ben, most megkapta első TOTW-kártyáját is. Ami sokak szemét szúrta, hogy az Union Berlin elleni csúcsrangadó során gólt és gólpasszt szerző Kingsley Coman és az újabb mesterhármast szerző Cristiano Ronaldo kimaradt. A szurkolók hetek-hónapok óta nem értik, hogy a fantasztikusan szereplő Celtic miért nem ad egyetlen játékost sem a Team of the Weekbe. A skót bajnokságban 26 meccsen 24-szer győztek, ugyan nem a legerősebb ligában teszik ezt, de dominanciájuk így is figyelemre méltó.

A featured lapot Junior Firpo, a Leeds balhátvédje és Martin Braithwaite az Espanyol támadója kapta. A legjobb kártyával Messi rendelkezik, 92-es OVR ratinget kapott, őt a 88-as Thomas Müller és a 87-es Phil Foden, Declan Rice, Zambo Anguissa és Gregol Kobel követik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!