FIFA 23: Szép volt! Magyar játékossal érkezett meg a Team of the Week!

FIFA 23: Szép volt! Magyar játékossal érkezett meg a Team of the Week!

Nem ez lesz a legnépszerűbb kártya a játékban, de a teljesítménye alapján már kijárt neki az elismerés.

Szerda este folytatódott a Team of the Week promóció, a 17. csapat is megérkezett menetrendszerűen. Bár a FIFA világa most eléggé a csalásoktól és a hibáktól hangos, egy jó hír szakította meg a szürke hétköznapokat, mivel egy magyar játékost is köszönthetünk a Hét csapatában. Méghozzá a magyar válogatott csapatkapitányát, a német élvonalbeli RB Leipzig középpályását, Szoboszlai Dominikot! A 22 éves futballista a FIFA 23-ban először kapott különleges kártyát, eddig csak a 79-es alap aranykártyája volt. Most egy 84-es OVR, RM pozíciójú lapot kapott, ami sajnos csak a gyűjtők számára értékes, mert a statok alapján még foddernek is nehezen megy el. Tavaly 77-es volt az aranykártyája, majd két Inform verziót is kapott a TOTW 9 és a TOTW 30 miatt, sőt még a RTTF eseménynek is része volt. Bár az Ultimate Teamben nem a leghasználhatóbb lapok egyikével rendelkezik, a valós teljesítménye előtt meg kell emelkük a kalapunkat, egész évben nagyon jól teljesít, csapata alapembere és a hétvégén is egy nagyon szép gólt szerzett a Wolfsburg ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen.

Ami a többieket illeti, középpályás-heavy lett ez a hét, az EA is így promózta be, miután a múlt héten a támadók voltak a középpontban. A featured lapot Facundo Medina a Lens argentin védője és Viktor Tsygankov, a Girona ukrán középpályása kapta. 

A legjobb OVR-ratinget Kevin De Bruyne kapta 93-mal, ami sok vitát kiváltott a közösség körében. Ugyanis szombaton sem gólt sem gólpasszt nem jegyzett a Nottingham Forest elleni 1-1-es döntetlen alkalmával, az EA valószínűleg a hétközi, szerdai Arsenal elleni teljesítményét honorálta. Összességében megállapíthatjuk, hogy némileg fejlődik a TOTW, ahogy haladunk az idény vége felé, de még mindig az a helyzet, hogy a kártyák nagyrésze nem kerül be a FUT-klubok kezdő tizenegyébe, inkább SBC-kbe használják őket a játékosok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!