Meséld el nekünk, mit utálsz a leginkább a FIFA 23-ban!

Meséld el nekünk, mit utálsz a leginkább a FIFA 23-ban!

A jó és rossz meglátásokat egyaránt várjuk a FIFA 23-mal kapcsolatban.

A FIFA 23 az EA és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség utolsó közös projektje, a következő cím már az EA Sports FC lesz. Ugyan előzetesen azt ígérték, ez lesz minden idők legjobb FIFA-ja, nem lett az, bár pénzügyileg még pályázhat erre a címre. A játék elég sok hibát és bugot tartalmaz, PC-n rengeteg a csaló, ami miatt egyre többen mérgesek. Mégsem egyszerű megnevezni azt, hogy a játék mely elemét utáljuk a legjobban.

Ezt a kérdést tette fel egy felhasználó is az egyik legnagyobb FIFA-val foglalkozó közösségi fórumon. Arra volt kíváncsi, hogy ki melyik hibától vagy broken mechanikától mászik a falra leginkább. Ő maga a kickoff glitchet emelte ki, amely már a FIFA 14 óta vár arra, hogy megjavítsák, ám több száz patch elteltével is még mindig tapasztalja.

Mások azt emelték ki, hogy szögletnél a védők szinte mindig gólt szereznek az ollózó rúgást követően. Ezzel sokan egyet értettek, a bicycle kick eleve sok vitatémát szolgáltat, mert sokszor lehetetlen helyzetből is megcsinálja a játékos és még eredményes is. Volt aki lemondóan magát a játékmenetet nevezte meg. De többen panaszkodtak az összevissza pattanó labdára, legyen szó kipattanóról, rossz passzról, vagy sikeres szerelésről. Persze még bőven lehetne ilyen apróságokat sorolni. Neked melyik ezek közül a legutáltabb? Ha pedig nincs ilyen, mert szerinted minden rendben van, melyik a kedvenc mechanikád? Írd meg nekünk kommentben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!