LoL: Legendary skint kap egy régi ismerős, videón a legújabb Faerie Court kinézetek

LoL: Legendary skint kap egy régi ismerős, videón a legújabb Faerie Court kinézetek

Elképesztően látványosak az éles szervereken hamarosan elérhető új kozmetikai tartalmak.

Több projektet futtat párhuzamosan a Riot Games. Először is ott van Milio, a League of Legends 163. játszható hőse, aki hamarosan csatlakozik az enchanter támogatók táborához. Ezzel párhuzamosan már dolgoznak a 13.6-os LoL-frissítés változtatásain, amellyel már a 2023-as MSI-t készítik elő. Nem feledkeztek meg mindeközben arról sem, hogy az idézők alig várják már az új kozmetikai tartalmakat. Szerencsére itt vannak a Faerie Court skinek, amelyeket tegnap lepleztek le. Van Prestige Edition és Legendary is a kínálatban, sőt az Ashen-vonalat is tovább bővítik Shen főszereplésével.

Faerie Queen Karma - 1820 RP (Legendary)

Ashen Guardian Shen - 100 mitikus esszencia

Faerie Court Ezreal - 1350 RP

Faerie Court Fiora - 1350 RP

Faerie Court Kalista - 1350 RP

Faerie Court Seraphine - 1350 RP

Faerie Court Milio - 1350 RP

Faerie Court Katarina - 1350 RP

Prestige Edition Faerie Court Katarina - 2000 token?

Egyelőre még nem tudni, hogy Milio és a Faerie Court hőskinézetek érkezéséhez kapcsol-e egy új eseményt a Riot. Elég rég volt már az előző zsetongyűjtős akció, szóval itt lenne az ideje ismét rávenni a játékosokat arra, hogy valódi pénzt költsenek a limitált tartalmakra. Milio a 13.6-os LoL-patchcsel biztosan megérkezik a szerverekre, így a fent látható kinézetekre sem kell tovább várnotok. Ez a tündéres tematika kifejezetten jól áll több karakternek is, az meg külön öröm lehet a support maineknek, hogy az egyik legnépszerűbb hőshöz készítettek Legendary változatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van már Ashen-skined (mitikus esszenciából megvásárolható limitált tartalmak)?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.