CoD: Közeledik a Zúzó!

CoD: Közeledik a Zúzó!

Egy újabb crossover a Call of Duty háza táján.

Lionel Messi után egy újabb crossover kerül a Call of Duty: Modern Warfare 2-be: ezúttal a valóságtól kicsit elrugaszkodva a népszerű Tini nindzsa teknőcök sorozat ikonikus főgonosza, Shredder, magyarul a Zúzó válik játszhatóvá az Infinity Ward lövöldéjében!

A crossovert a hivatalos Call of Duty Twitter-oldalon jelentették be egy 15 másodperces teaser keretei között. A képsorokban látszik a szupergonosz ismertetőjeléül szolgáló, sajtreszelőhöz hasonló páncél, a rajta található karmokkal és a sisak, amit gyakorlatilag bárhol felismernénk. Zúzó játszható Operátorként lesz elérhető az MW2-ben, és már nem is kell sokat várni rá, hisz március 21-én, egy kisebb frissítéssel együtt érkezik meg a csatamezőre. 

A Teenage Mutant Ninja Turtles crossover nem az első ilyen együttműködés lesz a Call of Duty és valamely más IP között. Az előző részben volt Attack on Titan együttműködés, régebben pedig Rambo, Godzilla, Sikoly, és Texasi láncfűrészes crossoverekkel is találkozhattunk. Zúzó pedig tökéletesen beleillik a Season 2 stílusába, ugyanis már kaptunk egy Dual Kodachi közelharci fegyvert, egy CP-ért megvásárolható Shinobi Bundlet, valamint az új Warzone pályát, amely Ashika Island névre hallgat.

Arról viszont még nincs hír, hogy a főgonoszhoz csatlakoznak e a hősök is, azaz láthatjuk-e a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben a Tini nindzsa teknőcöket, név szerint Leonardót, Raffaellót, Michelangelót és Donatellót, vagy fogadott apjukat, Szecska mestert. Azonban kihagyott ziccer lenne a fejlesztők részéről, ha legalább fegyverskinek/charmok/matricák formájában nem használnák ki az alkalmat. Kézepljük csak el, Zúzó és a Teknőcök egymás ellen egy pörgős Shipment meccsen!

Kövess Minket!