Így akadt fent tegnap Mbappé a Bayern védelmén

Így akadt fent tegnap Mbappé a Bayern védelmén

Mbappé tényleg broken.

Március 8-án, szerda este rendezték meg a Bayern München-Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-mérkőzést, amely a nyolcaddöntő visszavágója volt. A bajorok 1-0-s előnyből várhatták az összecsapást, miután nyerni tudtak Párizsban három hete. Akkor Kylian Mbappé még sérülésből lábadozott, nem is volt a kezdő tagja, csupán az 57. percben cserélte be Christophe Galtier. Most már teljesen egészséges volt a világbajnok francia, a támadótrióból ezúttal Neymar hiányzott, aki a teljes hátralevő idényt kihagyja bokasérülés miatt. Az első félidőben még tartotta a lépést a fővárosi csapat a németekkel, kis szerencsével a vezetést is megszerezhették volna, de a második félidőben már teljesen azt történt, amit a Bayern akart, végül 2-0-ra meg is tudták nyerni a mérkőzést.

Mbappé és Lionel Messi is teljesen el lett nyomva, a müncheni védők az esélyét sem nagyon adták meg nekik arra hogy eredményesek legyenek. A Paris Saint-Germain tehát a 24 éves támadó bombaformája ellenére idén sem nyer Bajnokok Ligáját.

A szoros védekezés nagyon meggyötörhette Mbappét, ahogy az alábbi videóban is látszik. A teste valami feldolgozhatatlan, amorf formát vett fel labdavezetés közben. Azt, hogy mi okozta ezt a bugot, nem tudjuk, lehet ő Pókember, esetleg egy alakváltó. A klipet látva az a kérdés is felmerül, hogy vajon erre gondol-e a közösség amikor a „broken” jelzővel illetik az Ultimate Teamben? Az biztos, hogy ezzel a tehetséggel sok Twister-meccset nyerhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!