FIFA 23: Nincs párja Kylian Mbappénak

FIFA 23: Nincs párja Kylian Mbappénak

A vezérletével túl jut a Paris Saint-Germain a Bayern Münchenen a Bajnokok Ligájában?

Kylian Mbappé a labdarúgás világának talán legnagyobb csillaga jelenleg, a piaci értéke a mértékadó Transfermarkt szerint 180 millió euró, amivel természetesen első helyen szerepel a listán. Világbajnok, ötszörös francia bajnok, azonban a Bajnokok Ligája-győzelem eddig nem jött neki össze, pedig 2020-ban eljutott a döntőig. A FIFA Ultimate Team egyik főszereplője, akivel a legtöbbet játszottak tavaly, jelenleg pedig a harmadik helyen áll. A TOTY-verziója elképesztően domináns, közel 15 millió FUT érmét ér, és az arany kártyájával együtt most is ott van a legnépszerűbb lapok között.

201 góljával a PSG legeredményesebb játékosa lett a hétvégén, miután bevette a Nantes kapuját, nem mellesleg a Ligue1 góllövőlistáját is vezeti 18 találattal. Fantasztikus eredményéről az EA is megemlékezett.

A francia támadó formája lehengerlő, őt választották a november/december legjobb játékosának. Most erre ismét megvan minden esélye, miután februárban rúgott öt gólt és adott két gólpasszt, mindezt úgy, hogy a hónap elején két hétre megsérült. Az EA Sports kiadta a legújabb Player of the Month jelöltjeit, amin természetesen a 24 éves játékos is rajta van. Nála jóval kisebb nevekkel kell megküzdenie a címért, ugyanis Folarin Balogun a Stade Reims angol támadója és Jean-Claire Todibo, a Nice védője lett még jelölve. Amennyiben te is szeretnél szavazni, az EA honlapján megteheted.

Amennyiben végül ő nyer, reméljük, azért nem lesz annyira túlárazva az SBC-je, mint az előző alkalommal, mert azon fel volt egy kicsit háborodva a közösség.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!