FIFA 23: Fantasztikus időszakon van túl Kylian Mbappé

FIFA 23: Fantasztikus időszakon van túl Kylian Mbappé

A fiatal francia sok törődést kap az EA-től.

Kylian Mbappé 2017-ben még a Monaco színeiben valósággal berobbant a köztudatba. Gyorsan le is csapott rá a Paris Saint-Germain, ahol azóta is játszik. Az ígéretes tehetségnek induló játékos azon kevesek közé tartozik, akik beválottták a hozzá fűzött reményeket és globális szupersztár lett a francia fővárosban. Karrierje hihetetlen mértékben fejlődött és nem csak húzóember lett, de az eredmények is jöttek. Franciaországban mindent megnyert, de 2018-ban, 19 évesen világbajnok is lett az oroszországi vb-n. Évek óta a világ legértékesebb játékosa, a jelenlegi becsült piaci értéke 180 milllió dollár. A 2022-es katari világbajnokságon is kitett magáért, a torna aranycipőse lett, a döntőben háromszor is bevette Martinez kapuját és a tizenegyes párbajban is értékesítette a maga lehetőségét. Azonban így is be kellett érnie az ezüstéremmel. Az egyetlen kupa, ami nagyon hiányzik a vitrinjéből, az a Bajnokok Ligája, a 2020-as ezüstérem a legjobb eredménye a sorozatban. Mivel a világ egyik legnépszerűbb játékosáról beszélünk, az EA figyelmét is hamar felkeltette és már harmadik éve ő szerepel a játék hivatalos borítóján.

Emellett idén közte volt azoknak a játékosoknak, akiknek alap lapja a legmagasabb, 91-es értékelést kapta. Azonban nem csak a valóságban, hanem a játékban is az egyik legnépszerűbb kártya, tavaly konkrétan a legjátszottabb volt. Ezt látja az EA is, és már 5 különleges lapnál jár a FIFA 23-ban.

Először október 26-án kapott egy Inform-kártyát, mert tagja volt a hatodik Team of the Weeknek (92 OVR). Ezután november 11-én kapott egy World Cup-lapot (91 OVR). Mivel a vb egyik sztárja volt előzetesen és a torna alatt is, kapott még egy Road to World Cup (93 OVR) és World Cup Team of the Tournament-verziót is (94 OVR). Ez utóbbi lapok hihetetlenül értékesek, 2-3-4 millió FUT érmét is simán érnek a piacon. Majd tegnap hivatalosan is kiderült, hogy tagja a Team of the Yearnek, amihez egy pillanatig nem volt kétség, nem sok szavazó hagyta ki a maga kezdőjéből, Courtois mellett a legbiztosabb pont volt. A 97-es TOTY-kártyája a játék végéig meghatározó lesz. Amennyiben ez nem lenne elég, még a Hónap játékosának is megválasztották a francia bajnokságban a november/december időszakra, úgyhogy már egy POTM elismerést is begyűjtött a szezonban. Egyébként a TOTY-lapjának erejét próbálja meg rekonstruálni ez az alábbi vicces videó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!