Vajon lesz-e Ultimate Team játékmód az EA Sports FC-ben is?

Vajon lesz-e Ultimate Team játékmód az EA Sports FC-ben is?

Mit kezd zászlóshajójával az EA a saját játékában?

Tavaly tavasszal az EA és a FIFA bejelentette, hogy 30 év együttműködés után útjaik szétválnak. Mi is kielemeztük, hogy ki nyerhet illetve veszíthet többet a szakítással. Az EA azt állította, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség visszafogta őket különböző korlátozásokkal. Az ősszel érkező EA Sports FC esetében azonban már nem áll majd fent ez a probléma, ami egy teljesen új fejezetet nyithat a kanadai cég életében. Tiszta lappal indulhatnak és bebizonyíthatják, hogy valóban képesek egy jó élményt nyújtó, technikailag is megfelelő, tartalmas futballszimulátort összerakni.

Habár a válás már május óta ismert, csak nagyon keveset tudunk a következő címről, az EA Sports FC-ről. Az biztosnak tűnik, hogy a zászlóshajóját, az Ultimate Teamet tovább viszik. Ez nem meglepő, tekintve, hogy a legnépszerűbb és a legnagyobb bevételt termelő játékmódról beszélünk. Ennek ellenére ebben is várhatóak változások, reméljük, hogy az EA újragondolja kicsit a módot aszerint, ahogy a közösség kéri. Nem azt mondom, hogy a játékosok diktáljanak, de vannak olyan kérések, amelyekkel már évek óta bombázzák a fejlesztőket és megfontolandóak.

A cél az lenne, hogy egy jobban felépített, színesebb és tartalmasabb játékmódot kapjunk. Amennyiben le szeretnénk egyszerűsíteni legyen nagyobb és jobb. Persze ez nem ilyen egyszerű. De szükség lenne egy kiegyenlítettebb, színesebb metára, ami nem csak a Pace köré épül. Kevesebb, de minőségibb promó kellene, amik változatosságot nyújtanak, és nem az előző évek újrahasznosított kártyái. Emellett gyorsan összelehet rakni egy erős csapatot, aminek következtében az év hátralevő részében érkező lapok nagy része fodder. Sokkal egészségesebb lenne, ha egyenletesen fejlődne az év során a klubunk: Egyrészt így mindig lenne cél, másrészt nem lennének értéktelenek a promóban érkező kártyák, az Inform lapokról nem is beszélve.

Te milyen változtatásokat látnál szívesen az Ultimate Teamben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!