Kiszivároghattak a FIFA 23 borítójának szereplői

Néhány hónap és jön az új FIFA, de vajon kik lesznek a borítón?

Jó ideje tudni már, hogy a FIFA 23 lesz az utolsó FIFA-játék, ami az EA Sports cégere alatt jelenik meg. Hogy a szakítás pontosan melyik félt viseli majd meg jobban, azt egyelőre nem tudni, csak találgatni lehet. Ahogy arról is, hogy kihez kerülhetnek majd a FIFA jogok.

A nagy szakítás előtt azonban még biztosan kapunk egy játékot a két fél közös munkájából, hiszen még idén ősszel megjelenik a FIFA 23. Egyes források már az egyik legfontosabb kérdésre is tudni vélik a választ. Vajon kik lesznek a borítón?

Donk korábban is szállított már megbízható információkat az egyes FIFA-részek kapcsán, melyek aztán igaznak is bizonyultak. Sosem vehetjük teljesen biztosra az ilyen infókat, de amit ő mond az jó eséllyel tényleg úgy van.

Nem annyira meglepő, hogy az idei borító egyik sztárja ismét Mbappé lehet, erre sokan fogadtak volna nagyobb összeggel is. Az viszont már annál inkább meglepő, hogy mellette Sam Kerr, a Chelsea női csapatának és az ausztrál válogatottnak a játékosa tűnhet fel. Bár sokak között máris vitát váltott ki, hogy van-e helye Kerrnek a borítón, miért nem más női játékos került fel rá, az igazság az, hogy a 28 éves Sam Kerr már sokadik éve az egyik legjobb női játékos, egy igazi világsztár, akinek helye van a FIFA 23 borítóján.

A kérdés már csak az, hogy Donk vajon ezúttal is megbízható információkat kapott? Szerintetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!