A FIFA 22 legjátszottabb játékosai

A FIFA 22 legjátszottabb játékosai

Azt hiszem senki sem fog meglepődni az élmezőnyön.

A közösség ugyan már szeptember vége óta a FIFA 23-at nyüstöli, az év nagy részében a FIFA 22 volt az úr. Felfoghatatlan mennyiségű meccset játszottak le a játékosok. Kiket preferáltak? A FUTBIN adatbázisa alapján elhoztuk a legnépszerűbb futballistákat az Ultimate Teamben. Az első ötben nem sok meglepetésre számíthatsz.

1. Kylian Mbappé (ST)

A fiatal francia szupersztár nem csak a valóságban örvend óriási népszerűségnek. 91-es OVR értékű alap aranykártyáját több, mint 91 millió mérkőzésen vetették be, egészen pontosan 91 021 293-szor. Rengeteg találatot is szereztek vele, 0,79-es gólátlaga van, ami ennyi mérkőzés után óriási szám.

2. N'Golo Kanté (CDM)

Újabb francia a listán, a Chelsea középpályása azonban már jócskán le van maradva válogatottbeli csapattársától. 82 599 845 meccsen bukkant fel. Nem a gólszerzés a szerepe, ez meg is látszik a számain, 0,04-es gólátlaga van. Ő is az alap aranykártyájával került ide, amely 90-es OVR értékkel rendelkezik.

3. Lionel Messi (RW)

Most biztosan mindenki meglepődött, hogy a hétszeres aranylabdás argentint is sokan használják. 77 831 549-szer volt ott a pályán ás 0,49-es gólátlaga van. Az előző kettőhöz hasonlóan a 93-as OVR értékű alap aranykártyája került fel a listára. 

4. Cristiano Ronaldo (ST)

Újabb név, amire nem számítottunk. A viccet félretéve a portugál is nagyon népszerű volt – alap aranykártyájával, 91 OVR –, mellé pedig nagyon sikeres, az előző neveket mind messze megverte hatékonyságban. Majdnem minden meccsen szereztek vele találatot átlagosan, mert 0,89 alkalommal zörgette meg a hálót. Ezt a teljesítményt pedig 65 637 508 találkozón érte el.

5. Neymar (LW)

A PSG támadótriójáról idáig is tudtuk, hogy mennyire domináns, de a FIFA 22-ben ez még inkább kijött. A brazil szélső 64 452 489-szer lépett a zöld gyepre, és minden második meccsen be is talált az ellenfél kapujába. Nem tér el a lista többi tagjától ő is a 91-es alap aranykártyájával érte el ezt.

+1

További érdekesség, hogy a legnépszerűbb kapus szintén PSG-s, Gianluigi Donnarumma, aki 52 245 080-szor állt a kapuban. Nála is az alap aranyverziót használták ennyien. Az összesített rangsorban ezzel a nyolcadik lett. Mivel a különleges lapokat jóval nehezebb megszerezni, nem meglepő, hogy a lista elején nem szerepelnek. Ki volt a legjátszottabb speciális verzió? Biztos mindenki egyből rágondol: Olympique de Marseille francia balhátvédjének, Jordan Amavinak a 83-as Road to the Knockouts lapja. Összesítésben a 10. lett, 43 863 711-szer került be egy csapatba. Gólt nem nagyon lőtt, de ez nem is feladata egy védőnek. A legkevesebbet Henrik Castegrennel játszották, a Lechia Gdansk svéd védőjének 64-es bronzkártyája mindössze 28-szor látott pályát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!