Az Asylum értette a célzást: jön a Kokainmedve alapján a kábszeres aligátor

Az Asylum értette a célzást: jön a Kokainmedve alapján a kábszeres aligátor

Elizabeth Banks filmjének a premierje után a stúdió erős utalást tett rá, hogy a nyáron ők is kiadnak egy drogos vadállatról szóló filmet.

Kevesen gondolták, hogy egy nap majd megfilmesítik Andrew C. Thornton II balszerencsés csempészútját, de hát az élet írja a legfurább forgatókönyveket, amire persze Hollywood rátesz egy (vagy jóval több) lapáttal. A sztori szerint a kisrepülőből kihajigált kokainszállítmány földet ért és maga a csempész is, miután nem nyílt ki az ejtőernyője, az egyik droggal teli táskát viszont egy medve találta meg, a többi pedig már történelem, a moziban egy jó adag fikcióval nyakon öntve. Mindenesetre a pénztáraknál jócskán az elvárások felett teljesít eddig a Kokainmedve, és ez már előre jelezheti azt is, hogy jöhet majd egy folytatás.

Sőt, ez a koncepció, na meg a siker más kiadókat is megihletett, ugyanis például a zs kategóriás filmek koronázatlan királya, a The Asylum rögtön le is csapott az ötletre. Elkészítik a saját drogos vadállatukról szóló filmjüket és már az első teaser képet is megosztották az új produkcióból. A projekt egyelőre a Attack of the Meth Gator néven fut, és az előzetes tervek alapján még a nyáron napvilágot lát. Az Asylum az alábbi posztban tudatta a rajongókkal a jó hírt:

„Fogd meg a medvém... akarom mondani a söröm.

A nyáron a te életedért is eljövünk.”

A tweetben látható egy poszterkép is az Attack of the Meth Gatorhoz, amelyen feltehetően a metamfetaminnal hízlalt aligátort lehet megcsodálni, akinek az elsődleges célja egy rakás ember felfalása lesz. Egyelőre egyébként nem tudni, hogy vajon a The Asylum csak szórakozik-e, mivel a stúdió elég mókás választ adott az egyik felhasználónak:

„Kérlek mondjátok, hogy ez valódi és nem vicceltek!” – kérdezte egy rajongó.

„Ez a valóság! A beszélgetésünk közben is öntjük a metet a Floridai édesvízkészletekbe!” – válaszolt a stúdió.

A The Asylumnál egyébként ez az alkotás egyáltalán nem lógna ki a sorból, hiszen olyan horrorfilmeket köszönhetünk már így is nekik, mint a Kígyók a vonaton, a Kétfejű cápa, az Atlantic Rim, a Sharknado és a Zombik akváriuma. Pont arról váltak ismertté, hogy a hollywoodi sikerfilmeket saját, alacsony költségvetésű formában is elkészítik, így hát nem csoda, hogy felmerült náluk a kábszeres aligátor ötlete.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!