Az első hétvége után a dollármilliókat is csak úgy szívja magába a Kokainmedve

Az első hétvége után a dollármilliókat is csak úgy szívja magába a Kokainmedve

Ez pedig előrevetíti, hogy a rendező és a forgalmazó is nyitott a folytatásra, de vajon milyen történetet kaphatunk?

Erősen indította az évet a valós történet alapján készült Kokainmedve a filmes szakmában is, hiszen nem sűrűn látni a mozikban ilyen eszement alkotást. Elizabeth Banks legújabb rendezése nyilván nem mindenkinek nyerte el a tetszését, de úgy tűnik, hogy a drogos mackó végül csak belopta magát a nézők szívébe, hiszen sokkal jobb fogadtatásban részesült a film, mint az várták volna.

Iparági becslések 15 millió dollárra tették a Kokainmedve első hétvégi bevételét, az ámokfutó ragadozó azonban 23 milliót kaszált az észak-amerikai mozikban.

Ezzel beigazolódott az alkotók előzetes feltevése, hogy az 1985-ös megtörtént eset továbbgondolása nyerő ötlet, ha a film jól van megcsinálva, bár ezt nem mindenki gondolja így, többek között mi is megírtuk róla a véleményünket.

Mindenesetre annyit érdemes elöljáróban tudni, ha még valaki nem látta, hogy a történet szerint 1985-ben egy medve megette egy repülőről erdőbe pottyant kokainszállítmány jelentős részét, és elpusztult, a filmben viszont a nagy termetű ragadozó üldözőbe vesz mindenkit a kerek erdőben: természetjárókat, rendőröket és a drogbanda tagjait.

A legszebb az egészben, hogy a Kokainmedve sikere olyan filmek gyártását indíthatja el, amelyeknek módosult tudatállapotú fenevadak a főszereplői – felröppent már például a Kokaincápa, mint lehetséges folytatás. Pár hete az új-zélandi rendőrség elfogott egy óceánon sodródó motorcsónakot három tonna kokainnal a fedélzetén, ennek nyomán az internet népe azon kezdett elmélkedni, hogy lám, megvan a kiindulópont a Kokaincápa című filmhez, ha már a Kokainmedve elkészült. A produkció rendezője, Elizabeth Banks értette a tréfát, és gyorsan meg is fogalmazta a People magazinnak, hogy szívesen megrendezné az újabb opuszt is, mivel szerinte bukni biztosan nem lehet vele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!