Szexuális zaklatás miatt inkább streamer karrierbe kezdett a Stranger Things sztárja

Szexuális zaklatás miatt inkább streamer karrierbe kezdett a Stranger Things sztárja

Túl messzire mentek egyes producerek, ez pedig nagyon nem tetszett a színésznőnek, az új platformon pedig úgy tűnik megtalálta a számításait.

A Stranger Things sztárja, Grace Van Dien azt osztotta meg a nagyvilággal, hogy a színészet helyett inkább a Twitchre koncentrál a jövőben, mert rossz tapasztalatai vannak a filmes producerekkel. Bár Grace korábban már számos tévésorozatban és filmben is szerepelt, a sztárság útján egyértelműen a Stranger Things 4. évada indította el.

A rajongók eközben meglepődve értesültek arról, hogy a színésznő BlueFille néven olyan címekkel játszott Twitch-en, mint a Valorant és a Fortnite. Eléggé bevált neki ez a lépés, hiszen rövid idő alatt majdnem 300 ezer követőre tett szert a streamingplatformon. Mégis, egyesek számára még mindig fura, hogy Grace a színészi karrierje helyett inkább a Twitchre fókuszál.

Természetesen a Stranger Things sztárja elárulta egy nemrégiben lezajlott élő közvetítése során a nézőknek miért tölt több időt a Twitch-en. Olyannyira komolyan gondolja ezt a dolgot, hogy több felkérést is visszautasított, hogy inkább a streamingre koncentráljon. Elmondása szerint nem igazán voltak jó tapasztalatai azokkal az emberekkel, akiknek dolgoznia kellett volna az utolsó néhány projektje során, majd hozzátette:

„A streaminggel én választhatom meg, hogy kivel lógok együtt, kivel beszélek stb.”

Megosztotta azt is, hogy egy producer az egyik legutóbbi filmjénél milyen zavarba ejtő kéréssel állt elő. A szóban forgó személy ugyanis meggyőzött valakit, akivel korábban már lefeküdt, hogy kérje meg Gracet egy édeshármasra velük.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ami végül arra ösztönözte a Stranger Things sztárját, hogy újragondolja színészi karrierjét, miközben a Twitch iránti érdeklődése jócskán megnőtt emiatt. Azt viszont még nem tudni, hogy tényleg végleg felhagyott-e a színészkedéssel és egyelőre a Twitchre fókuszál vagy egy szünetet követően visszatér majd a tévé képernyőkre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: ggrecon.com

Kövess Minket!